Mindenmás

Újabb részletek derültek ki: embercsempész okozta a reggeli halálos balesetet az M5-ösön Kecskemétnél, a migránsok szétszaladtak (frissítve)

Mint korábban megírtuk, kedd, reggel fél 5 körül egy tehergépjármű és két személyautó ütközött össze Kecskemét térségében, az M5-ösön. A baleset során egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs munkatársaitól megtudtuk, hogy a balesetet okozó járműben egy embercsempész és migránsok utaztak, akik a baleset után elhagyták a helyszínt.

A rendőrség jelenlegi adatai szerint kedden 4 óra 35 perckor az M5-ös autópálya 91-es kilométerénél a Budapest felé vezető oldalon egy személyautó, eddig tisztázatlan okból a belső szalagkorlátnak hajtott, majd átszakította azt, és az ellentétes irányból érkező tehergépkocsinak ütközött. Ennek következtében a tehergépkocsi is átszakította a belső szalagkorlátot és az ellentétes irányból érkező személygépjárműnek ütközött, melynek sofőrje a helyszínen életét vesztette.

RÖVID IDŐN BELÜL ELFOGTÁK A MENEKÜLŐ MIGRÁNSOKAT

A helyszínen kiderült, hogy az okozó, tehát az első járműben egy embercsempész és migránsok utaztak, akik a baleset után elhagyták a helyszínt. A rendőrök kutatást végeztek, és a közelben, rövid időn belül megtalálták őket. Az embercsempész és a határsértők is megsérültek, ezért kórházba szállították őket a mentőszolgálat munkatársai.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított az embercsempésszel szemben.  

FRISSÍTVE (16:40) MÉG MINDIG HATALMAS A TORLÓDÁS A REGGELI HALÁLOS BALESET HELYSZÍNÉN AZ M5-ÖSÖN

Olvasónk, Balázs információi alapján még mindig hatalmas a torlódás az M5-ösön Kiskunfélegyháza térségében. Mint az Útinform írta, a Kecskeméti pihenőhelynél még reggel szakította át a szalagkorlátot egy kamion. A főváros felé tartók emiatt a 109-es jelű Kiskunfélegyháza-észak és a 91-es jelű Kecskemét-dél csomópontok között az 5-ös főúton keresztül tudnak kerülni. A leterelésnél, valamint az 5-ös főút érintett szakaszán torlódásra készüljenek!

Fotók: MTI/Donka Ferenc

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb