Mindenmás

Horogra akadt a miskei besurranó tolvaj: minden esetben azt használta ki, hogy nem zárták be a bejárati ajtókat

A kalocsai rendőrök jelenleg három lopással gyanúsítanak egy 25 éves miskei lakost. A férfi a nyomozók szerint bűncselekményekből tartja el magát, így várhatóan további ügyeket tudnak hozzá kötni, tudtuk meg a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

KIHASZNÁLTA, HOGY AZ INGATLANOKNÁL NEM ZÁRTÁK A BEJÁRATI AJTÓKAT

A kalocsai nyomozók október 4-én 9 óra 10 perckor őrizetbe vettek egy miskei lakost. A 25 éves férfi a gyanú szerint még augusztusban bement két miskei ingatlanba; mindkét esetben azt használta ki, hogy a bejárati ajtókat a sértettek nem zárták be. Az egyik helyről gázpalack tűnt el, a másik házból pedig hangszórót és lángolt kolbászt vett magához. A fiatalember szeptemberben egy felújítás alatt álló kalocsai ingatlant is meglátogatott. Bemászott az egyik nyitott ablakon, és a helyiségből kerékpárt, akkus fúrófejet és spotlámpákat tulajdonított el megközelítőleg 60 000 forint értékben.

A GYANÚ SZERINT ENNÉL SOKKAL HOSSZABB A BŰNLAJSTROMA

A férfit háromrendbeli lopás miatt hallgatták ki gyanúsítottként, és őrizetbe vételét követően kezdeményezték letartóztatását. A tolvajnak a nyomozók gyanúja szerint sokkal hosszabb a bűnlajstroma, így várható, hogy a közeljövőben további bűncselekményekkel gyanúsítják meg.

Forrás és fotók: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb