Kecskeméti arcok

Hatalmas összefogás indult Ballószögön: gyűjtést kezdeményeztek a Bene család részére, akik szeptember végén egy tűzvészben veszítették el otthonukat

Mint korábban megírtuk, szeptember 24-én kigyulladt egy épület Ballószög külterületén, a Jókai utca folytatásában, a Zsíros dűlőn. Mint akkor a katasztrófavédelem írta, teljes terjedelmében égett a mintegy kilencven négyzetméter alapterületű ingatlan tetőszerkezete. A tűzvészben a Bene család veszítette el otthonát. Számukra, Somogyi Lajos, a település polgármesterének kezdeményezésére gyűjtés indult, hogy újra tudják építeni a tűz martalékává vált otthonukat.

Hatalmas összefogás indult Ballószögön. Október 8-án jótékonysági gyűjtést szerveznek egy Sütivásár keretében, a közelmúltban nagy tűzkárt szenvedett Bene család számára, akiknek szinte mindenük odaveszett a tűzben.

“Kérünk Titeket, hogy aki tud, kapcsolódjon be a programba! Készítőként, fogyasztóként egyaránt. A segítők összejövetelén zene is szól majd, a Spreading Formation lesz velünk. Találkozzunk (tervezetten) szabadtéren, a Lambada parkolójában október 8-án (vasárnap) 15 órától (a készlet erejéig)! Aki esetleg utalással segítene: Károsultak megsegítése Ballószögön 50460100 – 10014286. Információ: Faluház, a 20 391 3866 telefonszámon, illetve a Süti vásár Ballószögön Facebook csoportban” – írta a felhívásban Somogyi Lajos, polgármester.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb