Sport

Kecskemétiek a válogatottban: három játékos is pályára léphet hétfőn a magyar válogatottban az SG Kecskemét csapatából, a svédekkel játszanak

Svédország ellen játszik ma edzőmeccset Veszprémben a magyar futsalválogatott, Kecskemétet pedig három játékos is képviseli: Pál Patrik, Bencsik Roland és Fekete Márk is bekerült a válogatott keretébe az SG Kecskemét gárdájából, akik már egy ideje Veszprémben készülnek a nemzeti csapattal. Időközben az is kiderült, hogy melyik csapat lesz az SG Kecskemét ellenfele a futsal Magyar-kupa következő körében – közölte a klub.

Három játékos is bekerült a magyar válogatott keretébe az SG Kecskemét csapatából, Pál Patrik, Bencsik Roland és Fekete Márk is pályára léphet ma címeres mezben. A magyarok 18 órától Veszprémben játszanak edzőmeccset a svédekkel, majd ezt szerdán szerdán megismétlik, 16:45-től. Az SG Kecskemét csapatához egyébként összesen négy válogatott meghívó érkezett, ugyanis Aleksandar Tomic Szerbia válogatottjával továbbra is a világbajnokságra való kijutásért küzd, ők az ukránokkal csapnak majd össze.

A BALASSAGYARMAT-GYÖNGYÖS PÁRHARC GYŐZTESÉVEL JÁTSZIK AZ SG KECSKEMÉT A MAGYAR-KUPÁBAN

Kisorsolták a férfi magyar kupa első és második körét: az SG Kecskemét Futsal január elején a Balassagyarmat – Gyöngyös párharc győztesével kezdi meg a Magyar Kupa küzdelmeit. Ami változás az idei évben, hogy a kupameccseknél megszűnik a szerdai játéknap, nem hétköziek lesznek, így nem fordulhat elő, hogy valamelyik együttesnek 5 vagy 7 nap alatt három meccset kelljen játszania. A kupameccseknek a bajnoki fordulókhoz hasonlóan péntek és hétfő lesz a játéknapja.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb