Sport

Remekeltek a Kecskeméti Sportiskola cselgáncsozói, magyar bajnoki címet és érmet is szereztek a Serdülő Országos Bajnokságon

Nagyszerűen szerepeltek a hétvégén a Kecskeméti Sportiskola növendékei: két magyar bajnoki címet, egy ezüstérmet és egy pontszerző helyet nyertek a kecskeméti judosok szombaton az Egerben rendezett Serdülő Országos Bajnokságon – számolt be a jó hírről a klub.

Szombaton, október 7-én Egerben volt jelenése a Kecskeméti Sportiskola judos növendékeink a Serdülő Országos Bajnokságon, ahol népes súlycsoportok és közel 300 fős induló létszám fogadta a versenyzőket. A Kecskeméti Judo Club-KESI judosai végül három érmet és egy pontszerző helyet is bezsebeltek. Elsőként Fehér Maja lett magyar bajnok 63kg-ban, aki négy mérkőzést megnyerve állhatott a dobogó legmagasabb fokára. Nem ez volt az egyetlen aranyérem a KESI növendékei számára, ugyanis később Nagy Nimród is remekelt 40kg-ban: minden meccsét ipponnal nyerve szerezte meg a magyar bajnoki címet. Ezzel az eredménnyel már másodszor lett országos bajnok. Nem sok hiányzott, hogy legyen még egy kecskeméti aranyérem, Major Gábor 66 kg-ban magabiztosan menetelt a döntőig, ahol végül alulmaradt, így az ezüstérmet akaszthatták a nyakába. A Kecskeméti Sportiskola növendékeinek eredményei:

  • Fehér Maja +63kg – aranyérem
  • Nagy Nimród 40kg – aranyérem
  • Nedelkovics Dávid 60kg – ötödik hely
  • Major Gábor 66kg – ezüstérem
  • Verdung Imre 50kg – helyezetlen

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb