Sport

Véget ért a válogatott szünet, hétfő este ismét pályára lépnek a kecskeméti futsalosok: az Újpest csapatával játszanak rangadót a fővárosban

A válogatott szünet után folytatódnak a férfi futsal NBI küzdelmei. Az SG Kecskemét Futsal csapatára nem vár könnyű feladat hétfőn este, ugyanis hatpontos rangadóra utaznak a fővárosba, ahol az Újpest vendégei lesznek. Az ütközetet az M4Sport is a műsorára tűzi – közölte a klub.

Véget ért a válogatott szünet, folytatódik a harc a futsal NBI-ben, az SG Kecskemét csapata ma este a fővárosba látogat. A Hírös városi csapatból három játékos is meghívót kapott korábban a válogatottba, Fekete Márknak és Pál Patriknak pedig különösen jól sikerült a két válogatott mérkőzés, ugyanis az utóbbin mindketten gólt szereztek.

MINDÖSSZE KÉT PONT A KÜLÖNBSÉG A KÉT CSAPAT KÖZÖTT

Továbbra is nagy csata zajlik a felsőházi helyekért, noha még csak hét fordulót rendeztek meg az alapszakaszból. Az előző körben a fővárosiak az éllovasok közé tartozó MVFC Berettyóújfalu ellen szenvedtek vereséget 2-0-ra, míg az SG Kecskemét a Maglódot magabiztosan győzte le 5-2-re. Az Újpest és a kecskeméti csapat között mindössze két egység a differencia a tabellán, így igazán izgalmas összecsapás elé néznek a felek.

MARKO GAVRILOVIC: BÍZOM BENNE, HOGY MI KERÜLÜNK KI A VÉGÉN GYŐZTESEN

Marko Gavrilovic sportigazgató: Mindkét csapat nagy változásokon ment keresztűl a nyáron, meghatározó játékosok távoztak, és a fiatalítás került előtérbe. A célok ugyanazok mindkét klubnál, a felsőházba jutás. Ezért rendkívűl fontos lesz mindkét csapatanak ez a mérkőzés, mondhatni hatpontos összecsapás. Az Újpestnek nagyon jó csapata van, sok teheséges játékossal, akiket az általam nagyra becsült Móga mester irányít. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyon nehéz mérkőzés lesz számunkra, de az én csapatomat erősebbnek vélem, és győzelmet várok. Az elmúlt hetekben négy játékosunkat válogatott kötelezettségek miatt nélkülöznünk kellett az edzéseken, ezért nem is várom azt, hogy olajozottan fog működni a játékunk. A három pontot azonban meg akarjuk szerezni. Teljesen mindegy, hogy hogyan, meg kell találnunk a megfelelő taktikát, formációt hogy ezt a célt elérjük. Ezen dolgozunk a napokban, és bízom benne, hogy mi kerülünk ki a végén győztesen. – mondta el a mérkőzés előtt az SG Kecskemét sportigazgatója.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb