Kecskeméti arcok

A 10 éves Kincső álma, hogy egyszer önállóan járhasson: jótékonysági futást szerveznek a kislány gyógyulásáért Kerekegyházán

A 10 éves Horváth Kincső álma, hogy egyszer önállóan járhasson. A következő lépés, mely közelebb viszi ehhez az álomhoz a kislányt egy komoly műtét lenne, méghozzá Barcelonában, melynek azonban költségei igencsak megterhelik a családot. Ezért Kerekegyháza összefogott és október 28-án, szombaton 9 órától jótékonysági futást rendeznek Kincső gyógyulásának támogatásáért a Kerekerdő Kalandparkban.

HOSSZÚ, RÖGÖS ÚT VEZET A GYÓGYULÁSHOZ, DE A CSALÁD REMÉNYKEDIK BENNE, HOGY KINCSŐ EGYSZER JÁRHAT

A fülöpházi kislány központi idegrendszeri bénulással látta meg a napvilágot, ami miatt mozgásában korlátozott, sajnos önállóan nem tud járni. A család mégis bizakodó, ugyanis a kislányra jövő év januárjában, Barcelonában vár egy újabb műtét, ami nagy előrelépést jelenthetne Kincső számára, hiszen felcsillant a remény, hogy rehabilitációját követően a kislány önállóan tudna járni. Ez viszont egy hosszadalmas folyamat, s Kincső terápiája, a műtétek és az utazás költségei igencsak megterhelik anyagilag a családot.

OVIS KORTÓL 80 ÉVES KORIG MINDENKIT VÁRNAK A JÓTÉKONYSÁGI FUTÁSRA

Ezért fogott össze Kerekegyháza, ahol október 28-án, szombaton 9 órától jótékonysági futást rendeznek Kincső gyógyulásának támogatásáért a Kerekerdő Kalandparkban. Mint a szervező, Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány közösségi oldalán tudatta, szeretettel várnak a jótékonysági megmozdulásra ovis kortól 80 éves korig mindenkit.

A futás teljes bevételét pedig Kincső műtétjére és rehabilitációs költségére ajánlják fel.

Az eseményen mindenki megtalálhatja a hozzá illő távot, a résztvevők indulhatnak:

  • 300 m,
  • 1 km,
  • 3 km,
  • 6 km,
  • valamint 9 km-es távon is.

Forrás és fotó: Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány eseménye

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb