MindenmásVideo365

Innovatív rehabilitáció és stroke megelőzés – A Szent Vincent Központok a kecskemétieknek is elérhető közelségben vannak

A Szent Vincent Rehabilitációs Központ, mely már nevesített intézményként ismert Szegeden a bentlakásos rehabilitációs szolgáltatásaival, most Budapestre is kiterjeszti tevékenységét, ambuláns ellátás formájában, így még inkább Magyarország egészségügyi térképére helyezve magát. A Kecskemétről érkezők számára ez különösen jó hír, hiszen városunk a két nagy központ – Budapest és Szeged – között helyezkedik el, lehetővé téve a páciensek számára, hogy válasszanak az igényeiknek és helyzetüknek megfelelő kezelési formát.

A Stroke Világnapja kapcsán a Szent Vincent Rehabilitációs Központ hangsúlyozza a megelőzés és a korai felismerés fontosságát, valamint a szakszerű rehabilitációs ellátás döntő jelentőségét a teljes értékű élethez való visszatérésben. Ebben a szellemben, a Szent Vincent alapítója, Détári Vilmos, aki maga is átesett egy súlyos stroke-on, nyilatkozott a HírTV és a SlágerFM műsoraiban, megosztva tapasztalatait és a központ küldetését.


“Mindig is fontosnak tartottuk, hogy a rehabilitációs szolgáltatásainkhoz mindenki könnyedén hozzájusson. A Kecskeméten élő sérült emberek számára különösen előnyös, hogy a Budapesti és Szegedi központjaink egyaránt könnyen megközelíthetőek,” – mondta Détári Vilmos a Kecskemét365.hu-nak. “Az ambuláns kezelésekkel Budapesti központunkban, a bentlakásos rehabilitációval Szegeden a legkorszerűbb terápiás lehetőségeket nyújtjuk, személyre szabottan.”

A Budapesti ambuláns központ lehetővé teszi a naponta ingázók számára, hogy kezeléseiket összehangolják mindennapi életükkel, míg a szegedi bentlakásos kezelés egy intenzívebb, körültekintő ellátást kínál azok számára, akiknek szükségük van a személyre szabott, multidiszciplináris megközelítésre.

A Kecskeméti lakosok számára ez a két lehetőség különösen releváns, hiszen a város stratégiai fekvése révén, a betegek és hozzátartozóik szabadon választhatnak a központok között, figyelembe véve a rehabilitáció sürgetőségét és típusát.

Ha Ön vagy szerettei számára is szükség van a Szent Vincent által nyújtott szakértői gondozásra, forduljon hozzájuk bizalommal:

Szeged, Bakay Nándor utca 50.
+36 70 652 0800
[email protected]
www.szentvincentrehab.hu

Budapest, Pillangó utca 12. (XIV. kerület)
+36 70 652 0800
[email protected]
​​​​​​​www.szentvincentrehab.hu

A Szent Vincent Rehabilitációs Központ csapata készen áll arra, hogy segítsen a Kecskeméti betegeknek és családjaiknak a gyógyulás útján, mindkét központban magas színvonalú és személyre szabott kezeléseket biztosítva.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb