Mindenmás

Napi pakk: 15 fok, többnyire napos idő Kecskeméten és útlezárás a Klapka utcában

Csütörtökön már csapadék nélkül maradhatunk Kecskeméten, nagyon úgy fest, hogy kegyes lesz hozzánk az időjárás, marad a napsütés városunkban. A Klapka utcai munkálatoknak ez ideális lehet, ezért ma is útlezárásokra számíthatunk. Mindezek mellett ma 78 éve alakult meg az UNESCO, és 105 éve annak, hogy hazánk független és önálló népköztársaság lett. Mutatjuk a mai nap legfontosabb történéseit, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Ödön, Aglent, Ágnes, Agnéta, Alfréd, Edmond, Edmunda, Gertrúd, Margit, Olinda, Otmár, Örs, Péter, Pető és Trudi nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 78 éve ezen a napon alakult meg az UNESCO, az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete,
  • 105 éve Magyarország független és önálló népköztársaság lett,
  • 48 éve pedig megszületett Tunyogi Orsi énekesnő, akinek egyik leghíresebb alkotása a Ha lemegy a nap.

TÖBBNYIRE NAPOS IDŐ VÁRHATÓ KECSKEMÉTEN

Csütörtökön alapvetően napos idő várható, időnként azonban megnövekedhet a felhőzet. Környékünkön a nyugati szél lehet olykor felélénkülhet, úgyhogy a réteges öltözködés elengdehetetlen. Hajnalban -2 és +6, délután 9 és 15 fok között alakulhat a hőmérséklet.

ÚTLEZÁRÁSRA LEHET SZÁMÍTANI A KLAPKA UTCA KÖRNYÉKÉN

November 15-17. között a Klapka utca, a Rákóczi utca és a Bem utca által határolt szakaszon időjárás függvényében faápolási munkálatokat terveznek – tudtuk meg a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft.-től.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb