Kikapcs

Kíváncsi vagy a Városháza kulisszatitkaira? Folytatódik a népszerű program Kecskeméten

A felújított városháza megnyitó ünnepségsorozatára meghirdetett városházi kulisszatitkok program továbbra is nagyon népszerű, az érdeklődés nem csökken, ezért újabb három időpontban nyílik lehetőség az épületben a vezetett sétára!

Az alábbi ingyenes időpontokban várja az érdeklődőket Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata:

  • 2023. november 19. (vasárnap) 10:30
  • 2023. november 26. (vasárnap) 10:30
  • 2023. december 3. (vasárnap) 10:30

BŐVEBBEN A PROGRAMRÓL

A program során betekintés nyílik olyan terekbe, amelyek a nagyközönség számára egyébként nem nyitottak. Kiderül, hogy milyen a kilátás a harangjáték teraszáról, vagy hol és miért használtak a restaurátorok nagy mennyiségű kenyérbelet. Megtekinthetőek lesznek a levéltár szekrényein az ’56-os golyóbelövések nyomai is, sőt még a padlástér tetőkibúvó ablakán is kikukkanthatnak az érdeklődők.  A séta időtartama: kb. 75 perc.  A séta nem akadálymentes, 8 éves kortól ajánlott, kényelmes cipő viselése javasolt, tájékoztatott az önkormányzat.

Mint írták, a jelentkezéseket a  [email protected] email címen várják (pontos dátum, időpont, résztvevők neve megjelölésével). A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadják, 30 fő/csoport létszámig. A séta a Városháza főbejáratától indul, gyülekező a kezdési időpontok előtt 10 perccel.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb