Kikapcs

Kecskemét365 Kikapcs: mozifilmekkel, bulikkal és egyéb izgalmas programokkal várnak titeket – mutatjuk a hétvégi választékot

Végre itt a hétvége! Most sem lesznek unalmasak a pihenőnapok Kecskeméten, változatos programok szolgálják, hogy mindenki megtalálja a kedvére való kikapcsolódást! Felvonulás, emlékkiállítás, bulik és friss filmek várják az érdeklődőket. Mutatjuk, milyen programok közül válogathatsz az elkövetkezendő napokban!

BICIKLIS FELVONULÁS A FŐTÉREN

Ismét izgalmas rendezvényre várják az érdeklődőket Kecskemét főterén a rendőrök! Az esemény pénteken 16 órakor kezdődik. A felvonulás előtt a Bike Safe kerékpár-nyilvántartó szolgáltatásról tartanak előadást, közben pedig a KRESZ kerékkel a szerencsések ajándéktárgyakat nyerhetnek.

KÍVÁNCSI VAGY A VÁROSHÁZA KULISSZATITKAIRA? AKKOR A KÖVETKEZŐ PROGRAMOT NEKED TALÁLTÁK KI

A felújított városháza megnyitó ünnepségsorozatára meghirdetett városházi kulisszatitkok program továbbra is nagyon népszerű, az érdeklődés nem csökken, ezért újabb három időpontban nyílik lehetőség az épületben a vezetett sétára; legközelebb vasárnap délelőtt, 10:30-kor!

UTOLSÓ ESÉLY MEGTEKINTENI A BENCZÚR GYULA EMLÉKKIÁLLÍTÁST A CIFRAPALOTÁBAN

November 19-én búcsúzunk a Cifrapalotában megrendezett Benczúr Gyula emlékkiállítástól, melynek utolsó szakmai tárlatvezetésére, november 18-án, szombaton 14:00 órakor szeretettel várják az érdeklődőket! A tárlat a Jósa András Múzeum állandó kiállításába nyújt betekintést.

Forrás: Facebook: Cifrapalota

SZAKADJ KI A VALÓSÁGBÓL A KECSKEMÉTI MOZIKBAN

MALOM MOZI

AZ ÉHEZŐK VIADALA: ÉNEKESMADARAK ÉS KÍGYÓK BALLADÁJA

Az ifjú Coriolanus Snow az utolsó reménysége az egykor büszke Snow családnak, akik kegyvesztetté váltak a háború utáni Capitoliumban. Hogy pozícióját biztosítsa, vonakodva bár, de vállalja az elszegényedett 12. körzet kiválasztottja, Lucy Gray Baird mentorának szerepét. Miután Lucy Gray elbűvöli Panem közönségét, Snow meglátja a lehetőséget mindkettejük sorsának megváltoztatására. Összefog Lucy Grayjel, hogy az esélyeket kedvező irányba fordíthassa, és innentől kezdve csak egy hajszálon függ mindaz, amiért addig dolgozott. A jó és a rossz ösztönei viaskodnak benne, miközben versenyt fut az idővel – s a verseny végén, ha túléli, az is kiderül, hogy énekesmadár vagy kígyó válik belőle.

Vetítési időpontok:

  • 2023. 11. 17.   14:45   18:15   16:30   20:00
  • 2023. 11. 18.   14:45   18:15   13:00   16:30   20:00
  • 2023. 11. 19.   14:45   18:15   13:00   16:30   20:00

OTTHON MOZI

ELFOGY A LEVEGŐ

Ana (Krasznahorkai Ágnes) irodalmat tanít, diákjaival és kollégáival egyaránt jó a kapcsolata, a gimnázium megbecsült tanára. Az egyik szülő váratlanul feljelenti két XIX. századi francia költő, Arthur Rimbaud és Paul Verlaine életéről szóló film ajánlása miatt, kifogásolva a két férfi közötti testi-lelki kapcsolatot. A tanárnő fellebbezése láncreakciót indít el, amelynek következtében a kollégái és a gimnázium igazgatónője is fokozatosan ellene fordulnak. Az egyre kíméletlenebb, a munkáját ellehetetlenítő eljárás nemcsak Ana egzisztenciáját, de minden emberi kapcsolatát próbára teszi.

Vetítési időpontok:

  • 2023.11.18. 20:00
  • 2023.11.27. 18:00
  • 2023.11.28. 18:30

BULIZD ÁT AZ ÉJSZAKÁT KECSKEMÉTEN

ÁPOLÓ KLUB

Szombat este az Analog Balaton lép fel az Ápolóban!

Az Analog Balaton egy budapest bázisú, elektronikus zenei duó. Zsuffa Aba és Vörös Ákos kettőse zenéjében a pop/rock dallamosságát ötvözi az elektronikus zene monotonitásával, szövegeik szétcsúszott hajnalok és másnap reggelek lenyomatai.

Kapunyitás: 19:00

Koncertkezdés: 21:00

Fotó: Facebook: Ápoló Klub

MIRAGE

Péntek este a trap zenei műfaj legismertebb hazai előadóira bulizhatsz a Mirageban!

Kezdés: 21:30

Fotó: Facebook: Mirage

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb