Mindenmás

Láncreakció jött létre: újabb Kecskeméten is működő üzletlánc tart zárva december 24-én

Mint korábban beszámoltunk róla, a Lidl és a Rossman is országosan zárva tart karácsony előtt egy nappal. Az említett üzletek után szerda délelőtt a Penny is bejelentette: december 24-én az egész országban zárva tartanak – írta a Telex.

A két karácsonyi munkaszüneti nap mellett idén december 24-én is zárva tart a Penny 230 magyarországi üzlete – jelentette be az üzletlánc.

„A Penny vezetése a munkavállalói és a vásárlói érdekeit megvizsgálva, továbbá a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének (KASZ) megkeresésére is reagálva döntött úgy, december 24. és 26. között valamennyi üzletét egységesen zárva tartja. Az üzletlánc ezzel párhuzamosan december 22-én és 23-án meghosszabbított nyitvatartással várják a vásárlóközönséget” – áll az üzletlánc közleményében.

Elsőként a Lidl jelentette be, hogy a békemeneteket is szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) valamint a „modern keresztény-szociális értékrendet képviselő szakszervezet”, az Egyenlő.hu partnere lett, és kétszáz magyarországi üzlete zárva tart majd december 24-én. Nem sokkal később a Rossmann is közölte, hogy a drogériái nem nyitnak ki december 24-én.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb