Mindenmás

Napi pakk: szombaton leeshet az első hó Kecskeméten, ma van a magyar labdarúgás napja

Kitört a hétvége, végre itt a szombat! Korán jön a tél: nagyon úgy néz ki, hogy ma leesik az első hó Kecskeméten, ezért nagyon figyeljetek az utakon a rengeteg izgalmas programra menet, amelyeket a cikkben elrejtettünk! Kellemes hétvégét kívánunk, a legfrissebb hírekért tarts velünk a továbbiakban is: itt a szombati napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Liza, Alán, Ányos, Jarmila, Katinka, Emma, Kitti, Elza, Mózes, Aliz, Erzsébet és Katalin nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 221 éve ezen a napon a magyar nemzetnek ajándékozta könyvtárát, numizmatikai és magyar történelmi gyűjteményét Széchényi Ferenc gróf,
  • 271 éve ezen a napon megszületett Johann Friedrich Reichardt német zeneszerző,
  • 70 éve ezen a napon tartották meg először a magyar labdarúgás napját, a londoni 6:3 emlékére.

LEESHET AZ ELSŐ HÓ KECSKEMÉTEN

Szombaton Kecskeméten a napos időszakok mellett felhőátvonulásokra számíthatunk. Alakulhatnak ki záporok, havaseső-záporok, majd egyre inkább hózáporok, néhol pedig az ég is megdörrenhet. Élénk, erős lökések kísérhetik az északnyugati szelet. Reggel sokfelé fagyni fog, majd délután 2-7 fokot mutathatnak a hőmérők.

ÚTLEZÁRÁS A BETHLEN KÖRÚTON

Szerdán beszámoltunk róla, hogy november 23-án megkezdődik a Bethlen körút útkarbantartása. A munkálatok, így az útlezárások még mindig tartanak, így érdemes előre felkészülni rájuk. Mutatjuk, mire kell figyelned!

PROGRAMAJÁNLÓ

Itt a kikapcsolódás és a szórakozás ideje, hiszen beköszöntött a várva-várt hétvége! Nem volt egyszerű leszűkíteni a kecskeméti választékot, de megoldottuk: premierekben, előadásokban és mozifilmekben úszik városunk! Tarts velünk, mutatjuk a hétvégi programokat!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb