Kikapcs

Kecskemét365 Kikapcs: ismét hazai pályán játszik a KTE, végre elkezdődik a Téli csodaország

Már megszokhattátok, hogy péntekente összeszedjük nektek Kecskemét legizgalmasabb eseményeit, és most sem okoztunk meglepetést: közel egy hónap után ismét hazai pályán játszik az OTP Bank Ligában a KTE, Zséda koncert lesz a főtéren és izgalmas mozifilmekből is akad bőven! Ne maradj le semmiről, itt a Kecskemét365 Kikapcs!

SZÉKTÓI STADION

KECSKEMÉTI TE – MTK BUDAPEST

Szombaton 13 órakor az újonc MTK Budapest lesz az ellenfelünk a Széktói Stadionban. Hajrá fiúk!

fotó: kecskemetite.hu

GOKART HOTEL (6000 KECSKEMÉT, SZENT LÁSZLÓ KRT. 66.)

NYITÓNAP A KECSKEMÉTI MŰJÉGPÁLYÁN

Hiányzott már? A Kecskeméti Műjégpálya ma reggel 9 órakor újra megnyitotta kapuit!

Fotó: Kecskeméti Műjégpálya

FŐTÉR

ADVENTI GYERTYAGYÚJTÁS

Szombaton 17 órakor kerül sor az első adventi gyertyagyújtásra Kecskemét Főterén.

Fotó: Hírös Agóra Kulturális és Ijfúsági Központ

FŐTÉR

ZSÉDA KONCERT

Szombaton 19 órakor a többszörös Fonogram- és EMeRTon-díjas magyar énekesnő karácsonyi koncertet ad Kecskemét Főterén. Zséda legszebb dalai, karácsonyi slágerei is felcsendülnek majd a műsorban. Ami garantál: mesés látvány, ünnepi hangulat, profizmus és elegancia.

Fotó: programturizmus.hu

ÁPOLÓ KLUB

ROAD – FELPÖRÖGVE

Szombaton az Ápoló Klubban a rockzene kedvelői bulizhatnak egy hatalmasat Kecskeméten: a hangulatról a Road zenekar gondoskodik!

Kapunyitás: 20:00

Koncert: 21:30

Fotó: Ápoló Klub

SZAKADJ KI A VALÓSÁGBÓL A KECSKEMÉTI MOZIKBAN

MALOM MOZI

SEMMELWEIS

Ma legendaként emlékszünk rá: bátor és tántoríthatatlan, egyszerre tudásvággyal és igazságvággyal teli emberként. Akit nem véletlenül emlegetnek így: az anyák megmentője. A saját korában viszont egészen másképp látták. A többi magyar orvos, akivel együtt dolgozott a bécsi szülészeti klinikán, őrültnek hitte: hiszen nem érdekelték a császárváros örömei, csak a munkájának élt. Az osztrák orvosok elviselhetetlenül erőszakosnak tartották, de dolgozott mellette egy szülésznő, aki meglátta benne azt, akit senki más: a szerelemre és megnyugvásra vágyó férfit.

Vetítési időpontok:

  • 2023. 12. 01.    20:00   17:00
  • 2023. 12. 02.    20:00   17:00
  • 2023. 12. 03.    20:00   17:00

OTTHON MOZI

EGY ZUHANÁS ANATÓMIÁJA

A világ legrangosabb filmfesztiváljának fődíját, a Cannes-i Arany Pálmát elnyerő lélektani krimiben Sandra (Sandra Hüller – Toni Erdmann) idillinek látszó élete kártyavárként omlik össze. A sikeres német írónő francia férjével és látássérült gyerekükkel élnek a francia Alpok egyik kis falujában. A férfi váratlan halála után nem egyértelmű, hogy baleset, öngyilkosság vagy gyilkosság történt. Sandra ezért a rendkívül megterhelő nyomozás és tárgyalás középpontjába kerül.

Vetítési időpontok:

  • 2023. 12. 01.    17:00
  • 2023. 12. 02.    17:00

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb