Sport

Ez most nem sikerült: nagyot küzdött a KTE a Széktói Stadionban, de végül mindhárom pontot elvitte az MTK

Az MTK volt a Kecskeméti TE ellenfele az OTP Bank Liga 15. fordulójában szombaton délután a Széktói Stadionban. A mérkőzést nagy küzdelmet követően végül a fővárosi csapat nyerte 2-1-re, a találkozó mindhárom gólja büntetőből született.

Nagy küzdelmet hozott az OTP Bank Liga 15. fordulójának nyitómeccse, melynek során az MTK-t fogadta a KTE. A kecskeméti pályán meglátszódott az elmúlt napok javarészt csapadékos időjárása. A mérkőzés 13. percében Bognár harcolt ki büntetőt az MTK-nak, amelyet Antonov értékesített, megszerezve ezzel az előnyt a vendégeknek. Hátrányban magasabb sebességi fokozatba kapcsolt a Kecskemét, sőt, volt is lehetőségünk az egyenlítésre, de a fővárosi rivális is vezetett ígéretes akciókat. A szünet előtti pillanatokban aztán – szintén 11-esből – egyenlített a lila-fehér együttes, Horváth Krisztofernek köszönhetően.

JOBBAN JÁTSZOTT A MÁSODIK FÉLIDŐBEN A KTE

A legutóbbi kiírásban ezüstérmes Kecskemét a szünetben végrehajtott kettős cserének is köszönhetően sokkal lendületesebben kezdte a második félidőt, mint ellenfele, mégis az MTK-nak volt nagy helyzete. Ezt leszámítva beszorultak a kék-fehérek, de hiába futballozott fölényben a KTE, nem talált a kapuba. Ezzel szemben az újonc szórványos támadásai egyikéből ismét 11-eshez jutott, Antonov pedig másodjára sem hibázott. A gól után még nagyobb fölényben futballozott a Kecskemét, de gólt nem tudtak szerezni. A kecskemétiek jövő héten szintén a nyitófordulóban lesznek érdekeltek, péntek este a Puskás Akadémia vendégeként lépnek majd pályára.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb