Mindenmás

Napi pakk: folytatódik az esős időjárás, forgalmi rend változás a Kecskemét-Nagykőrös szakaszon

Ébresztő, Kecskemét! A hétvége nyitónapján is meglehetősen sok csapadékra számíthatunk, de ettől függetlenül városunk szívében, a főtéren mindenkit szeretettel vár a tegnap kezdődő Téli Csodaország! Tudtad, hogy 41 éve ezen a napon mutatták be Michael Jackson egyik ikonikus videóklipjét, valamint, hogy ha tudod, akkor érdemes kerülni a Kecskemét-Nagykőrös szakaszt? Az alábbiakban még több új infót tudhatsz meg: itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Vivien, Melinda, Bibiána, Gyenes, Viviána, Nónusz, Szilvána, Zoárd, Aurélia, Aranka, Aurél, Dénes és Szilvánusz nevű olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 108 éve ezen a napon Albert Einstein közzétette relativitáselméletét,
  • 86 éve ezen a napon megszületett Gyulai Líviusz, Kossuth-díjas grafikusművész, a nemzet művésze,
  • 41 éve ezen a napon bemutatták Michael Jackson Thriller című, 14 perces videóklipjét.

IDŐJÁRÁS

Szombaton Kecskeméten újabb csapadék várható eső és záporok formájában, havazásra azonban nem számíthatunk. Megélénkül, megerősödik, olykor viharossá fokozódik a szél. Reggelre pára, köd képződik, 4 és 9 fok között alakulhat a hőmérséklet.

FORGALMI REND VÁLTOZÁS A KECSKEMÉT-NAGYKŐRÖS SZAKASZON

A 441. sz. főút Pest megyei külterületi szakaszán (megye tábla és M44 épülő csomópont közötti szakaszon) a meglévő terelőút forgalmi rendjének változása várható.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb