Mindenmás

Napi pakk: intenzív havazás és 0 fok várható ma Kecskeméten, adománygyűjtés és rangadó lesz a Messzi István Sportcsarnokban

Vészesen közeleg a péntek, de előtte még húzzuk meg ezt a csütörtököt! A tegnapihoz hasonló időjárási körülményekre, azaz intenzív havazásra számítunk ma Kecskeméten, ezért nem győzzük hangsúlyozni: vigyázzatok az utakon! Ma ünnepeljük a magyar feltaláló, Schwarz Dávid és a legendás kosaras, Larry Bird születésnapját is; itt a Kecskemét365 csütörtöki napi pakkja!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Ambrus, Ambró, Ambrózia, Amrita, Amaranta, Ambos, Kenéz, Agaton, Ányos és Szabin nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 173 éve ezen a napon Keszthelyen megszületett Schwarz Dávid, a kormányozható léghajó feltalálója. Találmányát Zeppelin vette meg,
  • 67 éve ezen a napon megszületett Larry Bird, legendás kosárlabda játékos,
  • 86 éve ezen a napon megszületett Verebély Iván, Jászai Mari-díjas színész, szinkronszínész, komikus,
  • 386 éve ezen a napon megszületett Bernardo Pasquini, olasz barokk zeneszerző, csembalista és orgonista.

IDŐJÁRÁS

Csütörtökön Kecskeméten kezdetben intenzív havazás és havas eső várható, napközben azonban gyengül a csapadék intenzitása. Nagyon vigyázzatok az utakon! Városunkban erős szélfújások lesznek, előreláthatólag 0 és +2 fok közötti maximumokat mérhetünk.

ÜNNEPI HANGULAT ÉS ADOMÁNYGYŰJTÉS LESZ A SCOREGOAL MECCSÉN

A címvédő és BL-szereplő Haladás érkezik csütörtökön Kecskemétre, a Messzi István Sportcsarnokba a férfi futsal NBI 17. fordulójában. A belépés ingyenes, adománygyűjtő akciót is szerveztek, valamint a Mikulás is kilátogat majd a rangadóra.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb