Mindenmás

Napi pakk: fagyos, ködös időben is jól szórakozhatunk ma Kecskeméten

Szép szombat reggelt kívánunk, Kecskemét! Kezdődhet a jól megérdemelt pihenés! Zord időjárás ide vagy oda, senki sem panaszkodhat ma, hiszen válogathatunk a jobbnál jobb programok között. Tudtad, hogy 117 éve ezen a napon született az első női informatikus, ráadásul, hogy ő alkotta meg a “bug” kifejezést? Ha a válaszod nemleges volt, akkor tarts velünk; mutatunk még újdonságokat: itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Natália, Delila, Balda, Filotea, Gardénia, Georgina, Üdvöske, Piládész, Valéria, Ábel, Györgyi, Natasa, Leona, György és Péter nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 117 éve ezen a napon megszületett Grace Murray Hopper matematikus, az első informatikus nő, a “bug” névadója,
  • 89 éve Garas Dezső színművész és rendező,
  • 106 éve Lemhényi Dezső olimpiai bajnok vízilabdázó, mesteredző, szövetségi kapitány, nemzetközi játékvezető,
  • 108 éve pedig Dame Elisabeth Schwarzkopf osztrák szoprán opera-énekesnő.

SOK LESZ FELETTÜNK A FELHŐ

Szombaton Kecskeméten sok lesz felettünk a felhő, tartósan párás, ködös lesz az idő, csapadékra azonban nem számíthatunk. Gyenge, mérsékelt marad a légmozgás. Hajnalban fagyni fog, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig -3 és +3 fok között alakul majd.

KONCERTDÖMPING ÉS IZGALMAS MOZIFILMEK VÁRNAK RÁD A HÉTVÉGÉN KECSKEMÉTEN

Végre itt a hétvége! Megszokhattátok, hogy városunkban nem telik el hét izgalmas programok nélkül, de azért a pihenésre is szánjatok időt! A Vadaskert jótékonysági napjától kezdve, koncerteken át, egészen a legújabb filmekig terjed a hétvégi kínálat, mutatjuk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb