Mindenmás

Napi pakk: borús és esős időjárással indul a hét, mától a kecskeméti utakon is fokozott ellenőrzést tart a rendőrség

Esős és borús időjárással indul az újabb hét Kecskeméten, de folytatódik a Volánbusz sztrájkja is, ami miatt több járat is kimaradhat ma a városban. Érdemes lesz ma kiemelten figyelni ha autóba ülünk, ugyanis hétfőtől fokozott ellenőrzést tart a rendőrség a szegedi utakon is. Ez itt a hét első Napi pakkja a kávéd mellé, tarts velünk ma is!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Árpád, Artúr, Dániel és Szabin nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 16 évvel ezelőtt, ezen a napon szűnt meg az Ikarus gyár.
  • 77 éve alapították az UNICEF-et, az ENSZ gyermekvédelmi szervezetét.
  • 231 éve Salzburgban megszületett Joseph Mohr pap és költő, aki a “Csendes éj” kezdetű karácsonyi dal szövegét írta.
  • 158 éve Pesten felavatták a Magyar Tudományos Akadémia épületét.

BORÚS ÉS ESŐS IDŐJÁRÁSSAL KEZDŐDIK A HÉT KECSKEMÉTEN

Borús és esős időjárással startol az újabb hét Kecskeméten, napközben akár négy fokig is melegedhet az időjárás hétfőn, de rövidebb időszakokra azért kisüthet a nap.

Hétfőn sok lesz felettünk a felhő Kecskeméten, sokfelé szürke időre van kilátás, csak helyenként süthet ki rövid időszakokra a nap. Több tájegységünkön is kialakulhat kisebb eső, zápor, kezdetben északon helyenként havas esőre, átmenetileg havazásra is számítani kell. A hajnali, reggeli órákban több tájegységünkön ónos eső is eshet. A délies szél sokfelé élénk, néhol erős lehet. Reggel -5 és +3 fok között alakul a legalacsonyabb hőmérséklet, miközben többfelé párás, ködös lehet a levegő.

KECSKEMÉTEN IS FOKOZOTT ELLENŐRZÉST TART A RENDŐRSÉG HÉTFŐTŐL

Országos akciót tart a rendőrség jövő héten az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülő emberek célzott kiszűrésére.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb