Smart Kecskemét

Péntektől forgalmirend-változás lesz a 441-es úton, valamint ideiglenes útlezárás a Burga utca és a Muraközy János utca közötti szakaszon

Forgalmirend-változás lesz a 441-es úton, valamint ideiglenes útlezárás a Burga utca és a Muraközy János utca közötti útszakaszon, a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara épülete mögött.

Mint az önkormányzattól megtudtuk, előbbi a 441. számú főút 20+850 – 24+500 km szelvények közötti szakaszán (a megyehatártól északra) várhatóan 2023. december 15-től a forgalom a terelőútról a főpályára kerül visszaterelésre, továbbiakban a közlekedés a főpályán haladhat.

A közlemény szerint a kivitelező a közlekedők türelmét és megértését kéri, valamint felhívja a figyelmet a körültekintő közlekedésre és a kialakított forgalmirend betartására.

A KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA MÖGÖTT DARUZNI FOGNAK

Mindezek mellett a kecskeméti önkormányzat arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara épülete mögött a Burga utca és a Muraközy János utca közötti útszakasz daruzási munkák miatt 2023. 12. 15-én (péntek) 12.00 és 15.00 óra között ideiglenesen le lesz zárva a forgalom elől.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb