Sport

Szabó István: Megkönnyeztem Bence gólját, pedig nem szokásom

Az OTP Bank liga 17. fordulójában 1-1-es döntetlent játszott a Kecskeméti TE a Debrecennel. A mérkőzésen a lilák gólját a sérülésből visszatérő Banó-Szabó Bence szerezte, akinek mindössze öt percre volt szüksége ahhoz, hogy betaláljon – közölte a klub.

Csapata küzdőszellemét méltatta a meccs után a KTE vezetőedzője, de egy kérdésre válaszolva elmondta, Banó-Szabó Bence gólját elsősorban apaként élte meg, szokásával ellentétben kicsit meg is könnyezte azt. Mint ismeretes, a kecskemétiek középpályása hosszú sérülés után lépett először pályára vasárnap, majd öt perc elteltével be is talált. A szezon utolsó bajnokiját követően a a meccs hőse, Banó-Szabó Bence és Szabó István is megosztotta gondolatait.

ÍGY ÉRTÉKELT A MECCS UTÁN SZABÓ ISTVÁN

A fiúk nagyon odatették magukat, szívüket-lelküket kitették a pályára. Az első félidőben kombinatívan, szépen játszottunk, jól bontottuk meg a széleket, nagy nyomást helyeztünk az ellenfélre. Sajnáltam, hogy a szünet előtt egy bedobás után gólt kaptunk, a félidőben bíztattam a játékosokat. A második játékrészben a cserékig nem éreztem az átütő erőt a játékunkban, a meccs végén viszont megint nyomtunk és megérdemelten egyenlítettünk. Igazságos a döntetlen, bár most inkább úgy érzem, hogy elveszítettünk két pontot, mert megvoltak a helyzeteink a győzelemhez. Bence visszatérését inkább szülőként élem meg, de mint edző is, nagyon boldog vagyok a visszatérése miatt. Az élet komoly feladat elé állította, de visszatért és egyből gólt rúgott. Megkönnyeztem a pillanatot, pedig nem szoktam sírni – mondta a vezetőedző az idei utolsó bajnokit követően.

BANÓ-SZABÓ BENCE: FÉLIG TALÁN ÜRES A POHÁR

Félig talán üres a pohár, még jobban örültem volna, ha a második gólt is meg tudjuk szerezni. Viszont nehéz négy hónap van mögöttem, amiből góllal tértem vissza, ezt a családomnak és a barátnőmnek ajánlom. Hosszú időszak volt ez számomra, nem is volt könnyű, hogy külön dolgoztam a csapattól és nem nagyon találkozom a társakkal. Pláne azért, mert imádok futballozni. Most már viszont várom a tavaszt, és bízom benne, hogy innentől csak felfelé megyünk a csapattal. Álmodtam is pár napja arról, hogy góllal térek vissza, tényleg álomszerű a dolog. Arról volt szó, hogy maximum pár percet kapok a végén, így meg is lepődtem, amikor jeleztek. Kicsit izgatott voltam, de örülök annak, hogy ikszes meccsen én tudtam egyenlíteni – értékelt a meccs hőse, Banó-Szabó Bence.

DUPLA ÖRÖM VOLT A SZABÓ CSALÁDBAN A MECCS UTÁN

Dupla öröm jutott tegnapra a Szabó családban, ugyanis a meccs végén az MLSZ és az M4 Sport november hónap edzője díját is átvette Szabó István. Gratulálunk!

https://kecskemet365.hu/2023/12/17/mindossze-5-perc-kellett-a-serulesbol-visszatero-ban

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb