Kikapcs

Kecskemét365 Kikapcs: Wolf Kati koncerttel, bulival és mozifilmekkel is hangolódhatunk a karácsonyra Kecskeméten

Elérkezett az év utolsó előtti pénteki napja, de mi töretlenül itt vagyunk: ismét elhoztuk nektek a Kecskemét365 Kikapcsot! Wolf Katiék akusztikus trió formációban alapozzák meg a karácsonyi hangulatot; a dráma és az akció szerelmesei is megtalálhatják a kedvükre való filmet városi mozijainkban! Nem mellesleg tizedik születésnapját ünnepli Kecskemét egyik legnépszerűbb szórakozóhelye. Tarts velünk, mutatunk mindent ami a hétvégén városunkban történik!

KECSKEMÉT FŐTÉR

WOLF KATI TRIO KARÁCSONYI KONCERTJE

Wolf Kati kimagasló előadója a hazai könnyűzenei életnek. Egyedi stílusa, összetéveszthetetlen hangja, kivételes szorgalma és képzettsége a legkiválóbbak közé emelik. Sokszínűségének köszönhetően számtalan produkcióban találkozhatott vele a közönség a jazztől a popon át egészen a klasszikus műfajokig. Tehetségét hazai és európai szinten egyaránt elismerik. Kecskemétre akusztikus trió formációjával érkezik, a jól ismert slágerei mellett közkedvelt adventi dalok is elhangzanak.

 Időpont 2023. December 22., péntek 19:00

Fotó: Hírös Agóra

HÍRÖS AGÓRA KULTURÁLIS KÖZPONT

DIÓTÖRŐ + 

A Diótörő az egyik legszebb karácsonyi mese. A történet táncos változatában számos különleges meglepetés várja a nézőket, hiszen a színpadon most minden varázslatos életre kel: a karácsony este csillogó csodavilága, a hólepte téli táj, a megelevenedő és táncra perdülő bábuk, s végül szélesre tárja kapuit még az édességek birodalma is. Ez a látványos, érzelmes és szórakoztató színpadi mese egy kislány és egy diótörő báb csodálatos találkozásáról és közös kalandjáról szól, amely egy békés családi otthon karácsonyestéjétől vezet izgalmakkal teli úton a hópelyhektől ragyogó téli világon át egyenesen a fantázia és az álmok birodalmába. 
A látványos karácsonyi sikerdarab zenéje is magával ragadó örökéletű klasszikus, amely most a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar előadásában hallható. 

Időpont: 2023. December 23., szombat 11:00 és 15:00

Fotó: Hírös Agóra

SZAKADJ KI A VALÓSÁGBÓL A KECSKEMÉTI MOZIKBAN

MALOM MOZI

AQUAMAN ÉS AZ ELVESZETT KIRÁLYSÁG

Az óceán soha nem békés! Ezért nem pihenhet meg egyetlen percre sem az óceánok hét királyságának uralkodója.

Black Manta megpróbálta már legyőzni Aquamant, a világ tengereinek urát (Jason Momoa), de kudarcot vallott. Továbbra is meg akarja bosszulni az apja halálát, így aztán bármire hajlandó, és bárkivel szövetkezik, hogy elpusztítsa ősellenségét. És most erősebb, mint eddig bármikor, mert megszerezte a legendák csodafegyverét, a fekete szigonyt, amelynek segítségével egy ősi, gonosz erőt szabadít a világra. Aquaman kénytelen kiszabadítani börtönbe zárt testvérét, Orm királyt (Patrick Wilson), Atlantisz egykori uralkodóját. Békét nem kötnek, de átmeneti szövetséget igen – ha nem teszik meg, akkor Aquaman családja, azután az összes tenger, végül az egész világ elpusztul.

Vetítési időpontok:

  • 2023. 12. 22.  12:15   15:00   17:45   20:30
  • 2023. 12. 23.  12:15   15:00   17:45   20:30
  • 2023. 12. 24.  12:15

OTTHON MOZI

A TANÁRI SZOBA

Az elhivatott, fiatal Carla a hetedikesek osztályfőnöke egy németországi iskolában. A tanárok és a diákok multikulturális közegében viszonylagos nyugalom van, amíg az egyik gyereket meg nem gyanúsítják lopással. A tanárnő hisz a fiú ártatlanságában, és nem ért egyet kollégái nyomozási módszereivel, ezért saját kezébe veszi az ügyet. Cselekedete olyan eseménysorozatot indít el, amely az egész iskola életét felbolygatja. Az elveihez hű Carla sokkal nagyobb terhet vállal, mint azt elsőre sejtené: az egymással szemben álló tanulók, feldühödött szülők és tanárok konfliktusában akár az állását is elveszítheti.

Vetítési időpontok:

  • 2023.12.22. 20:00
  • 2023.12.23. 20:00

BULIZD ÁT AZ ÉJSZAKÁT KECSKEMÉTEN

NAÉS?

Örömmel hívunk meg Titeket egy varázslatos ünnepi hétvégére, amelyről 10 éve még mi magunk sem gondoltuk, hogy elérkezik. A mi kis 10 évesünk, teljes nevén “naés?bár és még” elérkezett az első X-éhez. Lépjünk át egy másik fejezetbe! Szeretnénk, ha Te is részese lennél ennek az egyedülálló eseménynek / hétvégének, amellyel elindítjuk a második X-et!- írták Facebook oldalukon.

Fotó: Naés?

Időpont: 2023.12. 22-23.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb