Mindenmás

Napi pakk: esőre és záporra is számíthatunk Kecskeméten farsang első napján, kártérítést fizet ügyfeleinek a Vodafone

Csodálatos reggelt kívánunk, Kecskemét! A farsang első napján városunkba egy mediterrán ciklon hozhat csapadékot, a nagy hidegre azonban még “sajnos” várnunk kell! 69 éve ezen a napon született sokunk nagy kedvence, a Mr. Bean-t is alakító Rowan Atkison; kártérítést fizet ügyfeleinek a Vodafone! Ne maradj le a nap legfontosabb híreiről: itt a szombati Kecskemét365 napi pakk!

NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Anasztáz, Baltazár, Boldizsár, Menyhért, Rafaella és Gáspár nevű Kecskemét365 olvasónak!

ÉRDEKESSÉGEK

  • Ma van a farsang első napja,
  • 258 éve ezen a napon megszületett Fazekas Mihály író, költő, botanikus, a Lúdas Matyi írója, a debreceni Füvészkert tervezője,
  • 612 éve ezen a napon született a francia Jeanne D’Arc, a mártírhalált halt harcos parasztlány,
  • 69 éve ezen a napon született a Mr. Bean-t is alakító Rowan Atkinson.

IDŐJÁRÁS

Szombaton egy mediterrán ciklon érkezik Kecskemétre: esőre, záporokra és élénk szélre van kilátás. Nagy lesz a hőmérsékleti kontraszt, napközben 4 és 12 fok között alakulnak majd a maximumok.

A KECSKEMÉTIEKNEK IS KÁRTÉRÍTÉST FIZET A VODAFONE, MIUTÁN KEDDEN LEÁLLÁS VOLT

Kedden teljesen összeomlott a Vodafone és a Telekom, az ügyfelek országosan, így Kecskeméten sem tudtak tévézni, telefonálni és internetezni; értesülések szerint a Vodafone kompenzálja a szolgáltatásleállásért ügyfeleit, mutatjuk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb