Mindenmás

Napi pakk: felhős és hideg idővel startol az új hét Kecskeméten, indulnak a zöldjáratok

Fagyosan indult a reggel Kecskeméten, és sajnos velünk marad a hideg egész nap. A csúcshőmérséklet is csak maximum 0 fok körül alakulhat, marad a felhős, borongós időjárás a városunkban. Reméljük, sikerült lebontani a karácsonyfát, hiszen ma indulnak a zöldjáratok a városban! Összeszedtünk minden fontos napindító infót hétfőre, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS ELVIS PRESLEY

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Gyöngyvér, Ince, Polla, Szörénd, Szörény, Tas és Virág nevű Kecskemét365 olvasónak! Érdekességek:

  • 89 éve született Elvis Presley amerikai énekes, zenész és színész, a rock and roll koronázatlan királya,
  • 82 éve Stephen Hawking angol fizikus, aki az elméleti munkái mellett – amelyeket csak kevesen értenek – a tömegeket is meg tudta szólítani.
  • 67 éve ekkor született Kubik Anna, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész is.

FAGYOSAN INDUL A REGGEL KECSKEMÉTEN

Hétfőn több tájegységünkön előfordulhat hószállingózás, kisebb havazás, majd késő délután észak-északkelet felől csökkenni kezd a felhőzet. Kecskeméten kora reggel párás, majd napközben felhős időre van kilátás. Sokfelé erős, viharos lesz az északi-északnyugati szél. Fagyos lesz a reggel, ekkor városunkban -3 fokot is mérhetünk, majd napközben is csak maximum 0 fok lehet.

INDULNAK A ZÖLDJÁRATOK

Január 8-án, azaz ma indulnak a Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási (DTkH) Nonprofit Kft. első zöldjáratai Kecskeméten, amelyek elsősorban a fenyőfákat szállítják el. Mutatjuk, mikor és hol találod meg őket:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb