Mindenmás

Napi pakk: felhős, szeles időt hoz a hétvége Kecskemétre, de azért egy kis napsütésben is lesz részünk Orlando Bloom szülinapján

Elstartolt egy újabb hétvége Kecskeméten, s habár az eget felhők tarkítják ma, s a szél sem kímél bennünket, azért egy kis napsütésben is lesz részünk a Hírös városban. Indul a szombat, mi pedig hozzuk a legfontosabb reggeli infókat, itt a Kecskemét365 Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS A VALLÁSSZABADSÁG NAPJA

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Veronika, Csongor, Ivett, Judit, Jutka, Vera, Veron, Verona, Veronka, Vidor és Zongor nevű Kecskemét365 olvasónak! Érdekességek:

  • ma van a Vallásszabadság napja. Annak emlékére, hogy a világon először Erdélyben az 1568-as tordai országgyűlés, a tordai katolikus templomban mondta ki a vallás és lelkiismeret szabadságát. Létrejött az Unitárius Egyház Erdélyben.
  • 121 éve született Román György író, festőművész,
  • 47 éve pedig Orlando Bloom angol színész is (Gyűrűk ura).
Fotó: syfy.com

FELHŐS, SZELES HÉTVÉGE ELÉ NÉZÜNK KECSKEMÉTEN

Szombaton Kecskeméten akár több órára is kisüthet a nap, a nyugatias szelet azonban élénk, erős lökések is kísérhetik. A fagyos reggelt követően 0 és 6 fok közé melegedhet a levegő, csapadék nem várható.

IZGALMAS ELŐADÁSOK ÉS PÖRGŐS PARTI IS VÁR EZEN A HÉTVÉGÉN

Összeszedtük nektek a hétvége legizgalmasabb programjait! Izgalmas mozifilmekkel és bulival is hívogat a kecskeméti éjszaka! Mutatunk minden lehetőséget: itt a Kecskemét365 Kikapcs!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb