Mindenmás

Napi pakk: kezdetben napsütést, majd erős felhősödést várhatunk a keddtől Kecskeméten, 177 éve született Mikszáth Kálmán

Jóóó reggelt kívánunk, Kecskemét! Kedden eleinte napos idő várható városunkban, később azonban erős felhősödés kezdődik, de nyugalom: csapadékra ma nem számíthatunk! 177 éve ezen a napon született Mikszáth Kálmán, akit leginkább kiváló novelláiról ismerhetünk! Összegyűjtötték a magyar vasút legfurcsább pillanatait 2023-ból: egy kecskeméti vasútvonal is befért a tíz legproblémásabb vonal közé! Ne maradj le a nap legfrissebb híreiről: itt a napi pakk!

NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Gusztáv, Benkő, Géza, Godó , Henrik, Honorátusz, Honóriusz és Illés nevű Kecskemét365 olvasónak!

ÉRDEKESSÉGEK

  • 102 éve ezen a napon megszületett Deák “Bamba” Ferenc legendás labdarúgó, rekorder gólkirály,
  • 104 éve ezen a napon bevezették a “szesztilalmat” az Amerikai Egyesült Államokban,
  • 177 éve ezen a megszületett Mikszáth Kálmán író (A Noszty fiú esete Tóth Marival, Szent Péter esernyője).

IDŐJÁRÁS

Kedden eleinte napos idő várható Kecskeméten, csapadékra nem számíthatunk. Később felhősödés kezdődik, ami városunkban lényegesen megerősödhet. Hajnalban -7, -1 fokig hűl a levegő, napközben pedig 0, +5 fokig emelkedik a hőmérséklet.

A KECSKEMÉTI IS BEFÉRT MAGYARORSZÁG TÍZ LEGPROBLÉMÁSABB VASÚTVONALA KÖZÉ

Összegyűjtötték a magyar vasút legfurcsább és legemlékezetesebb pillanatait is 2023-ból. Mint kiderült, egymást követő negyedik évben is ugyanaz nyerte el a legzűrösebb magyar vasútvonal díját, a dobogó második fokán viszont váltás történt, mutatjuk a részleteket!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb