Mindenmás

Napi pakk: felhős, olykor napsütéses lesz a szombat Kecskeméten

Na hogy telt a péntek este, Kecskemét365 Family? Mi is kellőképpen elfáradtunk tegnap, de ma reggel sem hagyunk titeket napi pakk nélkül: Kecskeméten a több-kevesebb napsütés mellett felhőátvonulásokra készülhetünk szombaton, az esernyőiteket nyugodtan hagyjátok otthon! Ma a holokauszt áldozataira emlékezünk, 105 éve ezen a napon halt meg Ady Endre költő, újságíró, tarts velünk!

NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Gobert, Pauletta, Paulin, Stecina, Tamara, Ticián, Timót, Timóteus, Timóteusz, Titánia, Titanilla, Tittína, Titusz és Viktorina nevű Kecskemét365 olvasónak!

NÉHÁNY FONTOS ÉVFORDULÓ

  • Ma van a holokauszt emléknap Európában,
  • 144 éve ezen a napon Thomas Edison szabadalmaztatta az elektromos izzólámpát,
  • 105 éve ezen a napon meghalt Ady Endre költő, újságíró.

IDŐJÁRÁS

Szombaton Kecskeméten a több-kevesebb napsütés mellett felhőátvonulásokra készülhetünk, csapadékkal azonban nem kell számolnunk. Erős, olykor viharos lehet az északnyugati szél; kora reggel -3, +4, délután 5-10 fok várható.

FOGJUNK ÖSSZE, KECSKEMÉT365 FAMILY! VÉRRE VAN SZÜKSÉGE EGY HELYI HÖLGYNEK

Vivien édesanyját daganattal diagnosztizálták, műtétjére február 19-én kerül sor. Mint az ilyen sajnálatos esetekben lenni szokott, a beavatkozáshoz vérre van szükség, ezért irányított véradást szerveztek a nőnek. Mutatjuk, hogy és hol segíthetsz aktívan!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb