Mindenmás

Napi pakk: szeles, felhős időt hoz a hétvége Kecskemétre, megkérdeztük mikor lesz végre kész a templomunk

Végre itt a hétvége, már alig vártuk! Gyönyörű reggelt kívánunk Kecskemét365 Family, rátok mindig gondolunk, ezért ma reggel is napi pakkal jelentkezünk! Szeles, felhős időt várunk Kecskeméten, de akár 14 fok is lehet a nap folyamán! Megkérdeztük, hogy mikor kapjuk vissza teljes pompájában a Kecskeméti Nagytemplomot, mutatjuk mit válaszoltak rá!

NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Arion, Balázs, Belinda, Celerina, Cserne, Csinszka, Kamilla, Oszkár, Oszlár, Sebes és Karolina nevű Kecskemét365 Family tagnak!

ÉRDEKESSÉGEK

  • 94 éve ezen a napon megszületett Csoóri Sándor, kétszeres Kossuth-díjas költő, író, politikus, a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja,
  • 60 éve ezen a napon megszületett Görög László színész, filmszínész, író (Szamba, Valami Amerika),
  • 39 éve ezen a napon meghalt Frank Oppenheimer részecskefizikus, akinek életéről 2023-ban készítettek filmet. Ha még nem láttad, akkor tudunk egy jó progit a hétvégére!

IDŐJÁRÁS

Szombaton változóan-erősen felhős időben lesz részünk, de olykor naposabb tájakkal is találkozhatunk Kecskeméten, élénk, erős lesz a nyugati-északnyugati szél. Reggel -4 és +4, napközben pedig 7 és 14 fok között alakul majd a hőmérséklet.

MEGKÉRDEZTÜK, MIKOR LESZ KÉSZ A KECSKEMÉTI TEMPLOM

Hosszú évek óta fel van állványozva a Kecskeméti Nagytemplom, a felújítás alatt pedig eddig sajnos szemmel látható fejlődést nem tapasztaltunk. Az esettel kapcsolatban ismét felkerestük az illetékeseket, mutatjuk, mit válaszoltak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb