Mindenmás

Napi pakk: tavaszias idő lesz Kecskeméten a Guns N’ Roses énekesének szülinapján

Gyönyörű reggelt kívánunk, Kecskemét365 Family! Kedden a hétfőinél már naposabb időre van kilátás Kecskeméten, csak néhány fátyolfelhő lehet útban; 15 fok körüli hőmérsékletre számíthatunk! 62 éve ezen a napon megszületett sokunk egyik kedvence, Axl Rose, a Guns N’ Roses együttes énekese! Ne maradj le a legfrissebb hírekről, itt a keddi napi pakk!

NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Dóra, Dorina, Dorka, Dorottya, Gara, Gaszton, Kalliszta, Korvin, Réka, Szilvána, Szilvánusz, Tétisz, Ticiána, Titanilla, Tódor, Gergely, Titán, Titánia, Titusz és Pál nevű Kecskemét365 Family tagnak!

ÉRDEKESSÉGEK

  • 107 éve ezen a napon Budapesten megszületett Gábor Zsazsa, Golden Globe-díjas magyar származású amerikai színésznő,
  • 113 éve ezen a napon megszületett Megszületett Ronald Reagan amerikai színész, az Egyesült Államok 40. elnöke,
  • 62 éve ezen a napon megszületett Axl Rose a Guns N’ Roses együttes énekese.

IDŐJÁRÁS

Kedden a hétfőinél már naposabb időre van kilátás Kecskeméten, elsősorban fátyolfelhők szűrhetik a napfényt, említésre méltó csapadék nem várható. A nyugati-délnyugati szél élénk, erős lesz, reggelre foltokban pára, köd képződhet. Folytatódik a kora tavaszi idő, a csúcshőmérséklet 12 és 17 fok között alakul.

EGYELŐRE MARADNAK A HORROR ÁRAK A KECSKEMÉTI KUTAKON

Szerdától még nem változnak az üzemanyagárak a benzinkutakon, de a Brent ára már 77 dollárig csökkent vissza, az árcsökkenésre még várni kell, ami a hírek szerint akár 20 forintos is lehet majd! Mutatjuk a részleteket!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb