Mindenmás

Napi pakk: napsütéses idő lesz csütörtökön Kecskeméten, Valentino Rossi születésnapján

Jóóó reggelt kívánunk, Kecskemét365 Family! Csak néhány fátyolfelhő kavarhat bele a péntekünkbe, de túlnyomóan napsütéses idő lesz ma városunkban! Ma ünnepli 45. születésnapját a legendás olasz motorversenyző, Valentino Rossi; a hétvégén Jókai Mór születésnapját ünnepelhetjük meg a Hírös Agórában! Ne maradj le a legfrissebb hírekről: itt a napi pakk!

NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Júlia, Julianna, Júnó, Porfir, Samu, Zámor, Illés, Lilla, Sámuel és Dániel nevű Kecskemét365 Family tagnak!

ÉRDEKESSÉGEK

  • 79 éve ezen a napon meghalt Ditrói Mór színész és színigazgató, a Vígszínház első igazgatója,
  • 67 éve ezen a napon megszületett LeVar Burton, amerikai színész, író, rendező (Gyökerek sorozat- fiatal Kunta Kinte, Star Trek),
  • 45 éve ezen a napon megszületett Valentino Rossi olasz motorversenyző, kilencszeres gyorsasági motoros világbajnok.
Fotó: BMW Motorsport

IDŐJÁRÁS

Pénteken virradóra Kecskeméten is számíthatunk pára és köd képződésére, napközben azonban általában sok napsütést várunk, csak fátyolfelhők lehetnek az égen. Csapadék nem várható, megerősödhet a délkeleti szél. A legalacsonyabb hőmérséklet -5 és +3 fok között alakul, napközben 10 és 16 fok közé melegszik a levegő.

ÜNNEPELD KECSKEMÉTEN JÓKAI MÓR SZÜLETÉSNAPJÁT

Jókai Mór (1825. február 18. – 1904. május 5.) születésnapja 2018 óta a Magyar Széppróza Napja. Az író sok szállal kötődik Kecskeméthez, a Hírös Agórában pedig idén is folytatják a hagyományt és méltó módon megemlékeznek erről a napról! Te eljössz? Mutatjuk a részleteket!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb