Mindenmás

Napi pakk: esős idővel kezdődik a hétvége Kecskeméten, Michael Jordan szülinapján

Csodálatos reggelt kívánunk, Kecskemét365 Family! Esős, felhős idővel és lila-fehér rangadóval indítjuk a hétvégét szeretett városunkban! Ma ünnepli 61. születésnapját Michael Jordan, legendás kosaras, az NBA arca. Ne maradj le a legfrissebb hírekről: a reggeli kávéd mellé itt a K365 napi pakk!

NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Donát, Egyed, Emőd, Lukács, Alex, Szilvánusz és Elek nevű Kecskemét365 Family tagnak!

ÉRDEKESSÉGEK

  • 87 éve ezen a napon megszületett Balázs-Piri Balázs karikaturista, grafikus, villamosmérnök,
  • 70 éve ezen a napon megszületett Rene Russo amerikai színésznő (Vírus, Váltságdíj, Thomas Crown ügy),
  • 61 éve ezen a napon megszületett Michael Jeffrey Jordan amerikai kosárlabdázó, az NBA legponterősebb játékosa, színész.
Fotó: Twitter @Chicago Bulls

IDŐJÁRÁS

Szombaton északnyugat felől megnövekszik a felhőzet Kecskeméten, és kisebb esővel, záporokkal egy csapadékzóna vonul át felettünk. A szél gyenge, mérsékelt lesz, csak alkalmanként kísérhetik élénk lökések. Reggelre képződhet pára, köd, hajnalban fagyni fog. A legmagasabb hőmérséklet 10 és 16 fok között alakul.

LILA-FEHÉR RANGADÓ ÉS IZGALMAS VETÍTÉSEK VÁRNAK A HÉTVÉGÉN KECSKEMÉTEN

Végre itt a hétvége! Unatkozni ezúttal is képtelenség lesz városunkban az elkövetkezendő napokban: lila-fehér rangadót, avagy KTE – Újpest összecsapást rendeznek holnap a Széktói Stadionban, izgalmas előadások és vetítések tömkelege vár Titeket! Mutatjuk a legérdekesebb progikat a hétvégére!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb