Kikapcs

Tankcsapda, Road és Depresszió – Kecskeméten rendez háromnapos fesztivált Közép-Európa legnagyobb rockzenekara, a CityRocks (videóval)

Biztosan sokan emlékeznek még, amikor 2019-ben 500 rockra éhes zenész dörrentette meg a kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőközpontot és környékét. A sikeres rendezvényt követően a szervezőkben szinte azonnal megfogalmazódott egy zenei fesztivállal történő folytatás. Sajnos, mint köztudott, először a világjárvány, majd később a háborúk okozta megszorítások állták útját az esemény megszervezésének, azonban most van egy szuper hírünk: 2024. május 16. és 18. között újra Kecskeméten csapatja majd Közép-Európa legnagyobb rockzenekara.

„2024. május 16 és 18 között sok koncerttel, meglepetéssel, speciális programelemekkel készülünk. Eseményünket végre nem egy napra kell tömörítenünk. Kecskemét több helyszínén is megjelenünk, lesz koncert a belvárosban, 50-60 zenész közreműködésével indítunk Rockkamiont, mely mozgó rock koncerttel járja majd a várost. A CityRocks több száz tagú zenekara egy esti megvilágított látványos flashmobbal készül” – tudtuk meg a szervező srácoktól.

TANKCSAPDA, ROAD ÉS SOKAN MÁSOK

A koncertmenüből már most válogathatunk kedvünkre, ugyanis Kecskemétre jön

  • az idén 35 éves Tankcsapda,
  • a Road zenekar külön meglepetésekkel nálunk ünnepli 20 éves jubileumát,
  • jön a Depresszió,
  • a Fish!,
  • és a Mobilmánia is Vikidál Gyulával kiegészülve!

Mindezek mellett a tribute/cover zenekarok pedig gondoskodnak arról, hogy az AC/DC, a Rolling Stones, a Black Sabbath, a Guns ’N’ Roses, a Rage Against The Machine legnagyobb slágerei is megdörrenjenek a szabadidőközpont területén.

A fesztiválon természetesen a „hazai” csapatok is fellépnek, így lesz koncertje a KIES-nek és a Nova Prospectnek is.”

Kecskemét város támogatásának köszönhetően, a CityRocks korábbi eseményeinek megfelelően a fesztivál teljes programja belépőjegy nélkül, ingyenesen látogatható lesz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb