Mindenmás

Napi pakk: csapadékos és szeles lesz a szombat Kecskeméten, 69 éve született Steve Jobs, aki találmányaival örökre megváltoztatta a világot

Kellemes szombat reggelt kívánunk, Kecskemét365 Family! Reméljük ezt a pakkot már egy kiadós alvás után, kipihenten olvassátok: ne hagyjátok otthon ma az esernyőiteket, ha kimerészkedtek otthonról, hiszen esős, szeles idő lesz ma városunkban! 69 éve ezen a napon született Steve Jobs, aki találmányaival örökre megváltoztatta a világot! Ne maradj le a legfrissebb hírekről: itt a mai napi pakk!

NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Hedvig, Jázmin, Mátyás, Etel és János nevű Kecskemét365 Family tagnak!

ÉRDEKESSÉGEK

  • 174 éve ezen a napon megszületett Jászai Mari színésznő,
  • 53 éve ezen a napon megszületett Pedro de la Rosa (Pedro Martinez de la Rosa) spanyol autóversenyző,
  • 69 éve ezen a napon megszületett Steve Jobs amerikai informatikus, az Apple cég alapítója, aki találmányával az egész világot megváltoztatta.
Fotó: Getty Images

IDŐJÁRÁS

Kecskeméten is szükség lesz ma az esernyőinkre; élénk, olykor erős lesz a déli-délnyugati szél. Kora reggel 3-12 fok várható, a délutáni órákban pedig 12-16 fokot mérhetünk.

PIHENJ AKTÍVAN A HÉTVÉGÉN, KECSKEMÉTEN

Már megszokhattátok, hogy széles kínálatból válogathattok Kecskeméten, ha aktívan szeretnétek kipihenni a hétköznapok fáradalmait, ez pedig most sincs másképp: mutatjuk a teljes választékot!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb