Mindenmás

Dupla balesettel indult a hét: fának csapódott egy autó Kecskemét határában, három embert is kórházba szállítottak a mentők

Két baleset is történt hétfő reggel Kecskemét határában: a 44-es főúton két személyautó ütközött, az 5202-es úton pedig letért az útról egy kocsi, majd fának csapódott, innen három embert is kórházba kellett szállítaniuk a mentőknek.

Két személyautó ütközött össze hétfőn hajnalban a 44-es számú főúton, Kecskemét határában. A kecskeméti hivatásos tűzoltók az egyik járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek, a balesetben senki sem sérült meg – közölte a Bács-Kiskun vármegyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Nem csak ez az egy baleset történt hétfőn, az 5202-es úton egy személygépjármű tért le az útról és fának csapódott, Kecskemét határában. A mentők három embert szállítottak kórházba a balesetet követően, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

VASÁRNAP DÉLUTÁN EGY AUTÓ ÉGETT KECELEN

Egy személygépjármű égett vasárnap késő délután Kecelen, a Kisfaludy utcában. A keceli önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb