Mindenmás

Napi pakk: folytatódik a tavaszias időjárás Kecskeméten, ma este is zajjal járó munkavégzés lesz a vasútállomás közelében

Már túl is vagyunk a hétfőn, de ami még ennél is jobb hír: a hét második napján is folytatódik a kellemes, tavaszias időjárás Kecskeméten, még akkor is, ha ma rövidebb időszakokra beborulhat az ég felettünk. Ma ünnepli születésnapján Kaszás Gergő, Jászai Mari-díjas színész. Kedden este is zajjal járó munkavégzésre kell számítani a kecskeméti vasútállomáson, ez itt a keddi napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Adorján, Adrián, Adria, Adrianna, Adrienn, Oliva, Olivér, Olívia, Özséb, Teofil, Virgil és Virgília nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 81 éve született Balázs Péter, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, szinkronszínész, színházigazgató.
  • 59 éve megszületett Kaszás Gergő, Jászai Mari-díjas színész.
  • 28 éve az 1972-es hatputtonyos tokaji aszú elnyerte a világ legjobb fehérbora címet.
  • 68 éve vetítették először a televízióban a King Kong-ot.
  • 117 éve ezen a napon először közvetítettek zeneművet a rádión.

FOLYTATÓDIK A TAVASZIAS IDŐJÁRÁS, EGY KICSIT TÖBB FELHŐVEL

A tegnapihoz hasonlóan kedden is tavaszias időjárásunk lesz Kecskeméten, bár napközben többször is beborulhat majd az ég a fejünk felett. A csúcshőmérséklet 14 és 19 fok között alakul majd.

Kedden a változóan felhős-napos időben helyenként számítani kell záporok kialakulására, néhol zivatar is előfordulhat. Elsősorban a Dunántúlon lehet élénk az északi-északnyugati szél. Reggelre ismét kialakulhatnak pára- és ködfoltok.

ÉJSZAKAI ZAJJAL JÁRÓ MUNKAVÉGZÉS LESZ A NAPOKBAN A KECSKEMÉTI VASÚTÁLLOMÁSON

A Budapest–Cegléd–Szeged fővonalon előre tervezett éjszakai, zajjal járó karbantartást végeznek a vasúti pályán. A munkavégzés érinti a kecskeméti vasútállomást, a Kecskemét és Városföld közötti szakaszt, valamint a kiskunfélegyházi állomást is, bővebb infó az alábbi cikkben:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb