MindenmásVideo365

Megáll az ész: gyerekeket szállító matricával ellátott kisbusz büntetőfékezett egy kamion előtt Kiskunfélegyháza és Kecskemét között (videóval)

Megáll az ész, hogy mikre nem képesek az emberek: egy gyerekeket szállító matricával ellátott kisbusz büntetőfékezett egy kamion előtt Kiskunfélegyháza és Kecskemét között, az 5-ös főúton. Az esetet a nyerges szerelvénnyel közlekedő sofőr rögzítette.

Budapesti Autósok oldalán tették közzé azt a fedélzeti kamerás felvételt, amelyen az látható, hogy Kiskunfélegyháza és Kecskemét között az 5-ös főúton az Aranyhegyi lakótelepnél büntetőfékezik egy kisbusz a kamionos előtt.

NAGYOT KELLETT FÉKEZNI

A felvételt a nyerges szerelvény sofőrje osztotta meg a portállal, amelyhez azt írta: az események előzménye az volt, hogy utolérte a Ford kisbusz és „türelmetlenül közel” közlekedett a kamionhoz. 

“Közeledve a kereszteződéshez, folyamatosan a tükröt nézve óvatosan lassítottam. Ezt ő későn vette észre és nagyot kellett neki fékezni az esőben. A kereszteződéshez érve záró vonalat, forgalomtól elzárt területet, lekanyarodó sávot majd a szembe lekanyarodó sávon keresztül elkezdett előzni, rám húzta a kormányt, bevágott elém és fékezett. Ellen kellet kormányozni, hogy elkerüljem az ütközést, majd még egyet fékezett” – írta a kamionos, hozzátéve, hogy a kisbusz hátulján gyerekeket szállító matrica is volt.

Mutatjuk is, mit ne csinálj inkább utána:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb