Mindenmás

Napi pakk: szeles időjárás és 19 fok jön Kecskemétre, mától felszökik a benzin átlagára

Felhőkkel teli reggelre ébredhettünk Kecskeméten, de nyugi, a napot is fogjuk látni! A hőmérséklet igen kedvező lesz, akár 19 fok is lehet, viszont a szél sem fog kímélni bennünket. Emelkedik a benzin ára is városunkban, napi pakkunkban mutatjuk, hogy a kecskeméti kutakon milyen átlagárakkal lehet majd találkozni! Főzd le a kávéd, és tarts ma is a Kecskemét365 híreivel, kezdetnek itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS MARIAH CAREY SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Hajnalka, Alpár, Auguszta, Augusztina, Hajnal, János, Marót és Rupert nevű olvasónknak! Érdekességek:

  • ma van a Színházi Világnap! A Nemzetközi Színházi Intézet bécsi közgyűlése 1961-ben elhatározta, hogy megemlékeznek a Párizsban működő Nemzetek Színházának 1957-es évadnyitójáról. Az első Színházi Világnapot 1962-ben tartották.
  • 240 éve született született Kőrösi Csoma Sándor székely-magyar nyelvész, könyvtáros, a tibetológia megalapítója,
  • 163 éve Koszta József, Kossuth-díjas festő, az ún. Alföldi iskola egyik kiemelkedő képviselője,
  • 79 éve Jeles András, Kossuth- és Balázs Béla-díjas színház- és filmrendező, forgatókönyv- és drámaíró,
  • 61 éve Quentin Tarantino író, rendező, színész (Ponyvaregény, Alkonyattól pirkadatig, Jackie Brown),
  • 54 éve pedig Mariah Carey, ötszörös Grammy-díjas amerikai pop- és R&B-énekesnő.

SZELES IDŐJÁRÁSUNK LESZ KECSKEMÉTEN

Szerdán a többnyire napos délelőttöt követően délután nyugat, délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet és estefelé eső, zápor, helyenként zivatar is kialakulhat. Marad az élénk, erős déli-délkeleti szél. Hajnalban fagy már nem lesz, 5-7 fok lesz Kecskeméten, míg délután 19 fok várható.

DRÁGUL A BENZIN

A hét közepén tovább emelkedik a benzin ára: bruttó 6 forinttal lesz drágább a nagykereskedelemben. A gázolajé húsvét előtt már nem változik – írja a holtankoljak.hu. A kecskeméti kutakon így az alábbi literenkénti átlagárakkal lehet majd találkozni szerdától:

  • 95-ös benzin: 638 forint,
  • gázolaj: 648 forint.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb