Mindenmás

Sűrű délután: baleset történt Kecskeméten, kidőlt egy hatalmas fa a Gyenes Mihály téren és tűzesethez is siettek a vármegyénk tűzoltói

Sűrű napja a van a katasztrófavédelemnek ma, ugyanis 13 óra körül kigyulladt egy fóliasátor a Csongrád-Csanád vármegyei Csengele településen, ahova a kiskunmajsai hivatásos egységek is kisiettek, emellett egy baleset is történt Kecskeméten! Sőt, egy hatalmas fa is kidőlt a Gyenes Mihály téren, ami telibekapott egy autót.

A Csengelén történt tűzesetnél úgy tudjuk, hogy a mintegy száz négyzetméter nagyságú fóliasátor teljes terjedelmében égett. A kisteleki és kiskunmajsai hivatásos, valamint a kisteleki és csengelei önkéntes tűzoltók négy vízsugárral és kéziszerszámokkal elfojtották a lángokat.

BALESET ÉS KIDŐLT FA KECSKEMÉTEN

Ezzel párhuzamosan baleset is történt Kecskeméten. Összeütközött két személyautó az 52-es főút 3-as kilométerénél. A műszaki mentéshez a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki a helyszínre. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani. Viszont, ezzel még nincs vége, hiszen egy hatalmas fa is kidőlt az erős szélben a Gyenes Mihály téren. Erről a Sebességmérés/Útinform Kecskemét nevű Facebook csoportban számoltak be.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb