Sport

Ezt is behúztuk: kettős kecskeméti győzelem született a TFSE ellen

A kecskeméti fiatalok most igazán belehúztak, az U17-es és U19-es csapatok is nyertek a hétvégén a TFSE ellen, tudatta az SG Kecskemét Futsal.

“Új játékosokat is kipróbáltunk ezen a mérkőzésen, akik rendesen be lettek dobva a mélyvízbe. Időnként voltak jobb és rosszabb periódusaink a meccs folyamán, emiatt sok találat született. Góljainkat szépen kijátszva szereztük, míg védekezésben hibákból ajándékoztunk pár találatot ellenfelünknek. Saját kapunk előtt felelősségteljesebb döntéseket kell hoznunk, hogy ne kerüljünk olyan helyzetbe, mint a mostani mérkőzésen. Összességében a jó egyéni teljesítmények mellett szép győzelmet gyűjtöttünk be a TF ellen” – értékelte Móra Viktor az U17-esek meccsét a 8-6-os győzelem után.

Móra Viktor az U19-esek összecsapásáról elmondta, hogy meg lett a hatása annak, hogy végre megfelelő létszámban tudtak játszani. “Végig nyomás alá helyeztük ellenfelünket, akik taktikáját ezzel jelentősen megnehezítettük. Mi diktáltuk a mérkőzés iramát, ami a második félidőre már gólokkal párosult, így el tudtunk lépni ellenfelünktől. Mindenki jó teljesítménnyel járult hozzá az idei utolsó hazai pályán játszott mérkőzésünk győzelméhez. Gratulálok” – mondta el az edző a 7-2-es győzelem után.

Forrás és fotók: scoregoal.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb