Mindenmás

Az ablakon kiugorva, zokniban menekült a rendőrök elől egy 44 éves asszony Kecskeméten

Zokniban fogta menekülőre egy tolvaj Kecskeméten. Mint megtudtuk, a 44 éves asszony kecskeméti szalonokban csapott le vendégek pénztárcájára, táskájára.

Manikűrösénél volt egy nő az egyik szalonban 2024. április 8-án délelőtt. Érkezésekor a pénztárcáját egy székre tette, majd amikor fizetni akart, észrevette, hogy annak nyoma veszett körömépítés közben. Az üzletben kettejükön kívül egy ismeretlen asszony járt, aki csak addig tartózkodott ott, amíg időpontot kért.

FIGYELEMELTERELÉS VOLT CSUPÁN

Mint a rendőrőség közleményéből kiderült, később kiderült, hogy ez csak figyelemelterelés volt, a nő kihasználta az alkalmat, amikor a szakember hátrafordult a naptárjáért, a vendége pedig a máshova figyelt, elemelte a tárcát.

A történtekről értesítették a rendőröket, akik nyomozásba kezdtek. Másfél héttel később egy újabb hasonló esetről érkezett bejelentés. Ez alkalommal kozmetikusnál tűnt el az egyik vendég táskája. A sértettnek éppen a szempilláját festették, ezért csukva volt a szeme, a kozmetikus pedig egy másik szobában telefonált, amikor valaki belépett, és elemelte a holmit.

AZ ABLAKON UGROTT KI

A rendőrök sejtették, hogy a két eset összefügghet, és egy helybéli nő a tolvaj, akivel szemben korábban már folyt eljárás hasonló jogsértések miatt. Gyanújuk végül beigazolódott, az egyik esetet rögzítette egy kamera, aminek felvételével azonosítani tudták az elkövetőt. A nyomozók a 44 éves asszony lakására vonultak, aki menekülőre fogta, amint meglátta a rendőröket. Arra azonban nem volt ideje, hogy cipőt húzzon, így az ablakon kiugorva, zokniban próbált meglépni, de sikertelenül. Őrizetbe vették, és gyanúsítottként hallgatták ki a lopások miatt, majd kezdeményezték a letartóztatását.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb