Sport

Szegeden szeretné folytatni a jó szereplést a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét, de ez biztosan nem lesz egyszerű feladat

Szombaton 18 órakor az SZTE-Szedeák vendége lesz a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. A gárdák felcserélték a pályaválasztói jogot, így ez a 8. fordulóból előrehozott ütközet lesz – tájékoztatták szerkesztőségünket a kecskeméti kosarasok.

A Tisza-parti alakulat a Magyar Kupában bravúrosan szerepelt, és az ezüstérmet zsebelték be. Lehet viszont hiányérzet a playout kezdését illetően, hiszen az első két meccsüket elvesztették az ASE és a Körmend ellen.

SZÉP SIKEREKKEL RAJTOLT A KECSKEMÉT

Mint kiemelték, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét ezzel ellenkezőleg két szép sikerrel rajtolt, ami lendületet adhat számukra a folytatásra. A szerdai, Oroszlány elleni sikert követően Szegedet is bevennék a hírös városi kosarasok, de ez biztosan nem lesz egyszerű feladat.

“Én úgy gondolom, hogy kicsi, vagy nincs is különbség a csapatok között” – mutatott rá Ivkovic Stojan szakmai igazgató, majd hozzátette, hogy “a playoff első három csapatán kívül mindegyik hasonló erőt képvisel a bajnokságban. A Szeged egy nagyon jó és szimpatikus csapat, gratulálok nekik a kupában elért eredményhez. Továbbra is tartom, hogy nincs rossz játékos, csak rossz edző. Nem vásárolunk, dolgozunk és közösséget építünk. Szegeden is szeretnénk egy jó meccset játszani, csakúgy, mint az előző két fordulóban. Szerencsére mindenki egészséges. Legutóbb Lukovic egy edzés után állt vissza közénk, és most is számíthatunk rá. Szurkolóink biztatására ezúttal is számítunk.”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb