Mindenmás

Napi pakk: folytatódik a jó idő Kecskeméten némi záporral, karbantartási munkálatok lesznek ma az Énekes utcában

A szokatlan hétközi szabadnap után most visszatér minden a megszokotthoz, de jó hír, hogy már csak két napot kell kibírnunk és itt a hétvége. Folytatódik a nyárias idő Kecskeméten, de előfordulhatnak ma kisebb záporok a Hírös városban, illetve karbantartási munkálatokat is végeznek ma az Énekes utcában. Ez itt a Napi pakk, minden fontos infóval, a kávéd mellé!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk nektek,

  • Zsigmond,
  • Atanáz,
  • Ráhel,
  • és Borisz!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma 49 éves David Beckham, az első angol labdarúgó, aki négy különböző országban is bajnok lett
  • Ma 52 éves a Szikla, avagy Dwayne “The Rock” Johnson amerikai színész és ex-pankrátor
  • 52 évvel ezelőtt, ezen a napon meghalt Edgar Hoover, aki 48 éven át volt az FBI igazgatója

ESŐ ÉS SZÉL ZAVARHATJA MEG A NYÁRIAS IDŐJÁRÁST KECSKEMÉTEN

Folytatódik a nyárias meleg idő a Hírös városban, még akkor is, ha csütörtökön élénk lesz a szél a városban, illetve némi csapadék is előfordulhat.

Csütörtökön a több-kevesebb napsütés mellett a középső tájakon és a Dunántúlon alakulhat ki több helyen eső, zápor, délután zivatarok is. Egy-egy hevesebb zivatar sem kizárt. Keleten, északkeleten csak néhol fordulhat elő csapadék. A déli-délkeleti szél élénk, időnként erős lesz, zivatarokat azonban viharos széllökések is kísérhetnek. Kora reggel 8-15, napközben 20-27 fokot mutatnak majd a hőmérők.

KARBANTARTÁSI MUNKÁLATOKAT VÉGEZNEK MA AZ ÉNEKES UTCÁBAN

Karbantartási munkálatok lesznek ma az Énekes utcában Kecskeméten, ezért a környéken forgalomkorlátozásra kell majd számítani – közölte a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. Minden részlet a cikkben:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb