Mindenmás

Eltűnt egy 86 éves nő Bács-Kiskunban, segítünk megtalálni!

A bajai rendőrök a lakosság segítségét kérik az idős asszony megtalálása érdekében – tudtuk meg a rendőrségtől kedden. Mint kiderült, a Bajai Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Lovasi Józsefné bácsalmási lakos eltűnése ügyében.​

A 86 éves nő május 13-án 18 óra körül a bácsalmási Óalmás tanya egyik házából ismeretlen helyre ment el. Tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem ad magáról, és a felkutatására tett intézkedések sem vezettek eddig eredményre.

Erzsi néni kb. 150 cm magas, vékony testalkatú. Középhosszú, ősz haja van. Eltűnésekor sötétkék-fehér kötött hosszú ujjú felsőt, zöld színű zárt gumipapucsot és szürke nadrágot viselhetett.

A Bajai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható időskorú jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó számon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb