MindenmásVideo365

Tanulni mész Szegedre? Vagy csak jó befektetést keresel, ami még az aranynál is jobb? Mutatjuk milyen lehetőséggel találkoztunk! (videó)

Kecskeméti vagy és befektetni szeretnél? A szegedi Cédrus Liget Lakópark kiváló választás! Környezetbarát geotermikus fűtés, fenntartható hűtés és egy hamarosan felújított utca! Nézd meg, miért érdemes ide költöznöd vagy befektetned!

Ha már hallottatok a szegedi Cédrus Liget Lakóparkról (mi is írtunk már róluk), de még nem tudjátok, miért olyan különleges, segítünk tisztába tenni! A geotermikus fűtéssel ellátott modern lakópark mellett most a Bakay Nándor utca is megújul, ami tovább növeli a környék vonzerejét.

Kecskeméti diákoknak és fiatal családoknak különösen érdekes lehet ez a lehetőség, hiszen a Cédrus Liget közel van Szeged városi pulzusához, ugyanakkor nyugodt és zöld környezetet biztosít.

A videóban Papp Szandrával beszélgettünk a Cédrus Liget Lakópark szívében:

Ne feledkezzünk meg a Kecskemét365 Family tagjai közötti diákokról sem, akik számára külön élmény lehet a Cédrus Ligetben sétálni és élvezni a park által nyújtott lehetőségeket…miközben az otthonbérlés lehetőségén is érdemes elgondolkodni. Részletek: www.cedrusliget.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb