MindenmásVideo365

Gyereknapi ajándék: Megnyílt a Szent Vincent Kids! Détári Vilmossal beszélgettünk a nyitásról (videó)

Gyereknapon megnyitotta kapuit a Szent Vincent Kids Rehabilitációs és Képességfejlesztő Központ Budapesten! Az ünnepélyes eseményen az alapítóval, Détári Vilmossal beszélgettünk, aki elmesélte, milyen fontos mérföldkő ez az ő és a Szent Vincent csoport életében.

A szegedi Szent Vincent Rehabilitációs Központ bővítése után, most a budapesti gyermekek számára is elérhetővé vált a komplex ellátás. Tudj meg többet a megnyitóról és a központ szolgáltatásairól!Az alapító, Détári Vilmos elmondta, hogy bár ő maga nem szakember, az igényeket látva döntött úgy, hogy létrehoz egy olyan központot, amely a gyermekek rehabilitációját és képességfejlesztését szolgálja.

Az elmúlt években egyre több gyermek szorul speciális fejlesztésre és rehabilitációra, és a Szent Vincent csoport célja, hogy ezeknek a gyermekeknek és családjaiknak nyújtson támogatást. A szegedi központ sikere után a budapesti Szent Vincent Rehabilitációs Központ megnyitása is hatalmas lépés volt, most pedig a gyermekek számára is elérhetővé vált a komplex ellátás.

A Szent Vincent Kids megnyitásával a központ már 3-tól 100 éves korig nyújt ellátást. A gyereknapi megnyitó alkalmával bemutatták a központ legújabb fejlesztéseit és szolgáltatásait. A Szent Vincent Kids nem csak a rehabilitációra fókuszál, hanem a képességfejlesztésre is, így a gyermekek minden szükséges támogatást megkapnak ahhoz, hogy teljes életet élhessenek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb