Mindenmás

Megvertek és kiraboltak egy férfit Kiskunmajsán, mert lopáson kapta az elkövetőket

Lopáson kapott két férfit egy kiskunmajsai lakos, majd amikor felszólította őket, hogy távozzanak, akkor leteperték a földre, és többször megütötték a vétlen férfit. A kiskunmajsai nyomozók pár órán belül elfogták és őrizetbe vették az elkövetőket.

A rendőrség azt közölte, hogy vásárlásból tartott hazafelé biciklivel egy férfi Kiskunmajsán június 7-én délelőtt, amikor útközben idegeneket látott az egyik szomszédos tanyán ólálkodni. A kerékpáros sejtette, hogy betolakodók lehetnek, ugyanis az ingatlan lakatlan volt, ráadásul őt bízták meg a felügyeletével. A férfi leszólította a két idegent, akik épp vasakat hordtak az udvarból egy kocsiba. Kérte, hogy tegyék vissza szomszédja holmijait és távozzanak.

PÁR ÓRÁN BELÜL ELFOGTÁK ŐKET

A tolvajokat és a kocsijukat le is fotózta a férfi a mobiljával. Az elkövetők semmibe vették a felszólítást, a szemtanúra támadtak, leteperték a földre, és többször megütötték. Ezután elvették a telefonját, amiben a bizonyíték volt, és elmenekültek a helyszínről. A bántalmazott értesítette az esetről a Kiskunmajsai Rendőrőrs nyomozóit, akik rögvest megkezdték az rablók felkutatását. A rendőrök adatgyűjtést végeztek és helyszíni szemlét tartottak, a nyomok pedig pár órán belül elvezették őket egy 28 éves kiskunhalasi és egy 21 éves kiskunmajsai férfihoz. Még aznap elfogták, majd – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki őket, és kezdeményezték letartóztatásukat.

A PÁROS EGYIK TAGJÁT NEM ELŐSZÖR CSÍPTÉK NYAKON

A páros idősebbik tagját nem először csípték fülön bűncselekmény elkövetése közben. Egy hónappal korábban betört egy másik kiskunmajsai ingatlanba, többszatyornyi holmit rámolt össze, amikor a tulajdonos hazaért. A tolvaj kiugrott az ablakon és menekülőre fogta, de a sértett utolérte, és visszatartotta a rendőrök megérkezéséig. A férfinak a rablás mellett lopásért is felelnie kell.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb