Mindenmás

Napi pakk: szeles időt és 24 fokot hoz a csütörtök Kecskemétre, Szent Antal napjára

Megmarad a szeles, kissé csapadékos időjárás Kecskeméten, tehát esernyőt vigyél magaddal, ha kimozdulnál! Ma van Szent Antal napja és tíz éve, hogy itt hagyott bennünket az Aranycsapat legendás kapusa, Grosics Gyula. Hoztunk még pár érdekességet mára, mindent megtalálsz a menetrendszerű napi pakkunkban!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS SZENT ANTAL

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Antal, Anett, Anna, Grácia, Netta, Netti, Tóbiás és Toni! Érdekességek:

  • ma van Szent Antal, a gyermekek védőszentjének, háziállatok patrónusának napja!
  • 85 éve született Szentmihályi Antal olimpiai bajnok magyar labdarúgó, kapus, edző,
  • 83 éve Mátrai Zsuzsa táncdalénekesnő,
  • 38 éve pedig Mary-Kate Olsen és Ashley Olsen amerikai színész ikerpár (Charlie angyalai: Teljes gázzal).
  • Mindezek mellett 10 éve ezen a napon meghalt Grosics Gyula, labdarúgó, edző, „a fekete párduc”, a legendás Aranycsapat tagja, a Nemzet Sportolója.

SZELES, ZÁPOROS CSÜTÖRTÖK

Csütörtökön is még gyakran erősen megnövekszik a felhőzet. Elszórtan még kialakulhat eső, zápor, keleten zivatar. Többfelé élénk, zivatarok környezetében erős lökések kísérhetik a nyugati-északnyugati szelet. Kora reggel 9-16, napközben 18-26 fok várható Kecskeméten.

FORGALOMKORLÁTOZÁS KECSKEMÉTEN

2024. június 10-e és június 28-a közötti időszakban a közvilágítási oszlopok átépítési munkálatait fogják végezni a 441-es számú főút Kecskemét katonatelepi szakaszán. Emiatt eseti alkalommal 1-1 munkanapra várhatóan jelzőőrös forgalomirányítás mellett, váltakozó irányú forgalomkorlátozás bevezetésére kerül sor. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb