Mindenmás

Megáll az ész: kifosztottak egy kerekesszékes idős embert Kiskunmajsán

A kiskunmajsai rendőrök elfogták azt a férfit, aki 20 000 forintot vett el egy kerekesszékes időstől – tudtuk meg a rendőrségtől. Mint kiemelték, a nyomozók őrizetbe vették a 27 éves férfit, és gyanúsítottként hallgatták ki.

Június 30-án hazafele tartott a bevásárlásból Kiskunmajsán egy 79 éves helybéli férfi kerekesszékkel, amikor odalépett hozzá egy fiatal, és leszólította. Az ismeretlen gondozást ajánlott a szépkorúnak a nyugdíjáért cserébe, a férfi azonban visszautasította ezt, mondván, hogy el tudja látni magát.

KIKAPTA A KOSARÁBÓL A TÁRCÁT

Ezek után úgy tűnt, a fiatal beletörődött, ugyanis elment. Ám rövid időn belül visszafordult, és arról kérdezte az időset, hogy meggondolta-e magát. A következő pillanatban pedig – kihasználva a másik tehetetlenségét – kikapta kosarából a tárcáját, kivett belőle 20 000 forintot, és elszaladt. A sértett értesítette a kiskunmajsai rendőröket, akik a személyleírás alapján keresni kezdték a kifosztót. Pár órán belül azonosították az elkövetőt és elfogták. A nyomozók őrizetbe vették a 27 éves férfit, és gyanúsítottként hallgatták ki.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb