Mindenmás

Napi pakk: 34 fok, napsütés és csökkenő üzemanyagárak várnak ránk ma Kecskeméten

Csütörtökön is velünk marad a napsütés, bár egy pár fokkal most is “hűvösebb” lesz az előző napokhoz képest. 34 fokot ígérnek mára, így csodaszép nyári időjárásban lehet ma részünk Kecskeméten, sőt, még az üzemanyagok is olcsóbbak lehetnek. Már mutatjuk is a nap legfontosabb napindító infóit, itt a Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS SEBESTYÉN BALÁZS

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Frigyes, Arnold, Frederik, Hédi, Hedvig, Jusztin, Kamilla, Kamilló, Milán és Mirkó nevű Kecskemét365 olvasónak! Érdekességek:

  • 106 éve született a Nobel-békedíjas Nelson Mandela, a hosszú időre bebörtönzött dél-afrikai fekete jogi aktivista és államfő, aki 2013 decemberében hunyt el,
  • 88 éve látta meg a napvilágot Lehoczky Zsuzsa, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja,
  • 63 éve Elizabeth McGovern amerikai színésznő, zenész (Downton Abbey),
  • 54 éve Novák Péter színész, énekes, szövegíró, zeneszerző, műsorvezető,
  • 47 éve pedig Sebestyén Balázs magyar műsorvezető (Balázs Show).

NAPSÜTÉSES CSÜTÖRTÖK

Napsütéses csütörtök elé nézünk Kecskeméten! Többfelé élénk, helyenként erős lehet az északias szél. A napos időben csupán a középső és keleti tájakon fordulhat elő néhol rövid zápor, zivatar, így akár Kecskemétre is kaphatunk egy kis frissítő csapadékot. Kora reggel 18-25, napközben 34 fok várható városunkban.

CSÖKKENNEK AZ ÜZEMANYAGÁRAK

Folytatódik az üzemanyag nagykereskedelmi árának csökkentése Magyarországon – derült ki a Holtankoljak.hu friss adatközléséből. Az üzemanyagár-figyelő blog szerint szerdán a Mol bejelentette – összefüggésben a piaci folyamatokkal –, hogy újra csökkent a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árán csütörtöktől. Előbbi esetében bruttó 4 forintot, míg a gázolaj esetében bruttó 5 forintot.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb