Mindenmás

Napi pakk: 33 fokkal, és egy-egy záporral lep meg bennünket a szombat Kecskeméten, mától olcsóbban tankolhatunk

Itt az ideje a kikapcsolódásnak, páros lábbal rúgta ránk az ajtót a hétvége! Lényegesen kellemesebb időjárást tartogat nekünk a szombat, 33 fokkal, napos-felhős idővel és egy-egy záporral is találkozhatsz. Sőt, mától olcsóbban is tankolhatunk, már mutatjuk is, mi minden vár ma ránk a Hírös Városban, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS A HOLD

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Illés, Aurél, Éliás, Jeromos, Margaréta, Margit és Szoraja nevű olvasónknak! Érdekességek:

  • 55 éve már annak, hogy először lépett ember a Holdra,
  • 77 éve született Carlos Santana amerikai rockgitáros, zeneszerző, énekes,
  • 50 éve Popova Aleszja, Kossuth-díjas balettművész, érdemes művész, a Magyar Állami Operaház első magántáncosa,
  • 48 éve pedig Kásás Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.

NAPOS-FELHŐS IDŐ, EGY-EGY ZÁPORRAL

Szombaton virradóra a Dunántúlon és a középső országrészben, később keleten és északkeleten is többfelé várható eső, zápor, zivatar, így van arra esély, hogy Kecskemétre is kapunk egy kis hűsítő csapadékot. Az északi-északkeleti szél többfelé megélénkülhet. A hajnal üdébb lesz, 15 és 22 fok között alakulnak a minimumok, míg napközben 33 fok körüli érték várható.

OLCSÓBBAN TANKOLHATUNK

Szombaton ismét változik mind a benzin, mind a gázolaj nagykereskedelmi ára – írja a holtankoljak.hu. A szakportál szerint ezúttal 4-4 forinttal csökken mindkét üzemanyag ellenértéke. Ezzel párhuzamosan várhatóan csökkennek a kiskereskedelmi árak is valamilyen mértékben. Az, hogy ez miként jelenik meg a benzinkutakon, az csak ma derül ki.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb